Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lan Finland Oy Crestron jälleenmyyjäksi

15.03.2024

AV-Lan on solminut jälleenmyyntisopimuksen Crestron-tuotteille. Crestron on yksi maailman johtavista älykkään, nykyaikaisen av-tekniikan ja neuvottelutila-automaation sekä ohjausjärjestelmien valmistajista. He tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja, jotka kattavat älykkään valaistuksen, äänentoiston, kuvan ja videon hallinnan ja monia muita neuvottelutilojen ja liikekiinteistöjen hallintaan liittyviä osa-alueita. Crestronin tuotteet ovat suosittuja yritysten keskuudessa, ja ne tarjoavat korkeaa suorituskykyä, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Lisäksi Crestronin järjestelmät voidaan integroida erilaisiin ohjausjärjestelmiin, kuten mobiilisovelluksiin ja pilvipalveluihin, mikä mahdollistaa monipuolisen ja joustavan hallinnan eri laitteiden ja järjestelmien välillä. Crestronin tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisista ominaisuuksistaan ja laadukkaasta suunnittelustaan, mikä tekee niistä halutun valinnan esimerkiksi älykkään toimitilan tai muunlaisiin esitystekniikan toteutuksiin sekä tarpeisiin.

AV-Lanille Crestronin tuotteet ovat tuttuja jo vuosien takaa, joten jälleenmyyjän status auttaa meitä toimimaan syvemmin tuotteiden parissa. Yrityksemme pystyy nyt tarjoamaan Crestronin suunnitellun, ohjelmoinnin, asennukset, käyttöönoton ja laitemyynnin kokonaisuutena asiakkaillemme avaimet käteen palveluna.  AV-Lanilla on maan kattava verkosto, joten pystymme toimimaan aina paikallisten asentajien voimin ja käyttöönotot voimme tehdä joko etänä tai paikan päällä Crestron-tuotteille.

Nyt yrityksellämme on kaikki esitystekniikka-alan parhaat merkit edustuksessamme ja voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta avaimet käteen toteutukseen asti myös Crestronin tuotteilla.

-Jani Kittilä

Toimitusjohtaja

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi