Tuotteet

Genelec 4410A Smart IP Asennuskaiutin

Kun tilaa on rajoitetusti käytettävissä, 4410A tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta kompaktissa ja tehokkaassa muodossa. Tämä laite on suunniteltu hyödyntämään Smart IP -teknologiaa, joka mahdollistaa sen verkottumisen käyttäen ainoastaan yhtä CAT-kaapelia.

Genelec 4420A Smart IP Asennuskaiutin

4420A on kompakti asennuskaiutin, joka hyödyntää Smart IP -teknologiaa tarjoten erinomaisen äänen selkeyden, tarkkuuden ja tasaisen äänikentän erityisesti pienemmissä tiloissa.

Genelec 4430A Smart IP Asennuskaiutin

Mikäöli etsit erinomaista äänenlaatua IP-verkkoon kytketyllä kaiuttimella, niin Genelec 4430A on juuri oikea valinta. Tämä kaiutin tarjoaa laadukkaan äänen lisäksi myös käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät asennuksesta ja hallinnasta helppoa.

Genelec 4435A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4435A on korkealaatuinen kattoon asennettava kaiutin, joka täydentää Smart IP -tuoteperhettä ja tekee siitä entistä skaalautuvamman. Tämä kaiutinratkaisu on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan äänenlaatua samalla kun se integroituu saumattomasti ympäristöön.

Genelec 4436A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4436A on riippuva Smart IP -asennuskaiutin, joka on suunniteltu erityisesti avointen ja korkeiden tilojen AV-asennuksiin. Tämä kaiutin tarjoaa hienovaraista estetiikkaa yhdistettynä korkealaatuiseen äänentoistoon, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan tyylikkäisiin tiloihin.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi