Led-seinät

Ota yhteyttä ›

Led-seinät

LED-seinä ja näyttöseinä ovat kaksi erilaista ratkaisua, joita voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin. LED-seinä ja näyttöseinä voivat molemmat olla hyviä vaihtoehtoja tiettyihin käyttötarkoituksiin, mutta tässä on joitakin syitä, miksi LED-seinä voi olla parempi kuin näyttöseinä tietyissä tapauksissa:

Korkea kirkkaus: LED-seinät ovat yleensä erittäin kirkkaita ja tarjoavat voimakkaan ja intensiivisen valaistuksen. Tämä tekee LED-seinistä erinomaisen vaihtoehdon paikkoihin, joissa on paljon valoa, kuten ulkotiloissa tai kirkkaissa sisätiloissa. Näyttöseinät saattavat jäädä haastavaan valaistusympäristöön verrattuna.

Monipuolisuus: LED-seinät voivat olla erittäin monipuolisia, sillä niitä voidaan räätälöidä eri kokoisiin ja muotoisiin kokonaisuuksiin. LED-seinät voidaan rakentaa eri resoluutioilla, joten ne voivat tarjota erinomaisen kuvanlaadun eri katseluetäisyyksillä. Näyttöseinät ovat yleensä kiinteämpiä ja rajoittuneempia muodon ja koon suhteen.

Kestävyys: LED-seinät ovat yleensä kestäviä ja säänkestäviä, mikä tekee niistä sopivia ulkotiloihin tai muihin haastaviin ympäristöihin. Ne voivat kestää kosteutta, pölyä ja muita ympäristötekijöitä, mikä tekee niistä pitkäikäisiä. Näyttöseinät voivat olla herkempiä ympäristövaikutuksille ja saattavat vaatia suojaa tai huoltoa tietyissä olosuhteissa.

Energiatehokkuus: LED-seinät ovat yleensä energiatehokkaampia verrattuna perinteisiin näyttöihin. LED-teknologia kuluttaa vähemmän energiaa ja voi tarjota suuremman kirkkauden samalla energiankulutuksella. Tämä voi johtaa säästöihin energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Helppo asennus ja huolto: LED-seinät voidaan asentaa helposti ja nopeasti erilaisiin ympäristöihin. Niiden huolto voi olla suhteellisen yksinkertaista, ja viallisten osien vaihto on yleensä helppoa. Näyttöseinät voivat olla monimutkaisempia asentaa ja ylläpitää, erityisesti suurissa koossa tai hankalat telineratkaisut tekevät huollosta hankalia.

AV-Lan tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää erilaisista led-seinä ratkaisuista.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi