Tuotteet

AVer M15-13M dokumenttikamera

AVer M15-13M on kannettava dokumenttikamera, joka on suunniteltu erityisesti opetus- ja kokouskäyttöön. Laite on kompaktin kokoinen ja helposti siirrettävä.

Blank Visuals DC-2HF dokumenttikamera

Monipuolinen ja helppokäyttöinen DC-2HF -dokumenttikamera on suunniteltu oppimisympäristöihin. Voit esittää haluamiasi asioita tarkasti ja käyttää kameraa myös kätevästi kuvalähteen valitsimena.

EPSON ELPDC13 dokumenttikamera

Elävöitä oppitunteja tällä käyttäjäystävällisellä dokumenttikameralla ja jaa kuvia ja esineitä Full HD -muodossa suurella näytöllä koko luokan hyödyksi.

EPSON ELPDC21 dokumenttikamera

Epsonin opetusprojektorien kanssa käytettävässä kehittyneessä dokumenttikamerassa on sekä optinen että digitaalinen zoomaus selkeää suurennusta varten, mikä tehostaa luokkaoppimista.

HoverCam Solo 8Plus dokumenttikamera

HoverCam Solo 8Plus -dokumenttikamera edustaa USB-kameroiden aatelia.

HoverCam U-800 dokumenttikamera

HoverCam U-800 -dokumenttikameralla esität asiat juuri niin kuin ne on. Kamerassa on upea korkearesoluutioinen kuvanlaatu ja kosketusnäyttö esikatselua ja hallinnointia varten.

HoverCam Ultra 10 dokumenttikamera

Hovercam Ultra 10 on ainutlaatuinen dokumenttikamera, jonka avulla pystytään esittämään langattomasti jopa 4K -kuvanlaadulla yhteensopiviin näyttöihin.

Ideao DC400 USB dokumenttikamera

Ideao DC400 USB -dokumenttikamera on helppokäyttöinen (Plug & Play) ja monipuolinen ratkaisu niin luokkatilaan kuin etäopetukseenkin.

Lumens DC125 dokumenttikamera

Lumens DC125 on kannettava dokumenttikamera, jota käytetään reaaliaikaisten kuvien tai videoiden näyttämiseen ja tallentamiseen dokumenteista, esineistä tai 3D-kohteista, ja niiden heijastamiseen näytölle tai interaktiiviselle taululle.

Optoma DC450 dokumenttikamera

Optoma DC450:n avulla yksinkertaisesti asetat kuvattavat kameran alle, liität sen projektoriin ja näytät näin kaiken suurella näytöllä tai kankaalla.

OPTOMA DC552 dokumenttikamera

Optoman monipuolinen DC552 FullHD dokumenttikamera, jolla heijastat pienimmistäkin kohteista todella tarkkaa kuvaa yleisölle.

OPTOMA DC556 dokumenttikamera

Optoman tarkin DC556 4K dokumenttikamera, jolla heijastat pienimmistäkin kohteista todella tarkkaa kuvaa yleisölle.

WolfVision VZ-8.UHD dokumenttikamera

Uusi VZ-8.UHD on huippulaadukas 4K (UHD) -dokumenttikamera ja hieno lisä suosittuun VZ-8 -dokumenttikameraperheeseen.

WolfVision VZ-9.4 dokumenttikamera

WolfVision esitystekniikalla onnistut jokaisessa esityksessäsi. Erittäin helppokäyttöisellä dokumenttikameralla esität, tallennat ja jaat materiaalisi vaivatta.

WolfVision VZ-C6 kattoon asennettava dokumenttikamera

Kattoon asennettava Wolfvision dokumenttikamera mahdollistaa uuden tavan esittää asioita. Aidon Full HD-kuvanlaadun sekä poikkeuksellisen laajan kuva-alueen ansiosta voit esittää tarkasti niin suurta kuin pientäkin materiaalia.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi