Tuotteet

Lumens DC125 dokumenttikamera

Lumens DC125 dokumenttikamera

Lumens DC125

Lumens DC125 on kannettava dokumenttikamera, jota käytetään reaaliaikaisten kuvien tai videoiden näyttämiseen ja tallentamiseen dokumenteista, esineistä tai 3D-kohteista, ja niiden heijastamiseen näytölle tai interaktiiviselle taululle.

Lumens DC125:ssä on korkean resoluution (HD) kamera, jonka resoluutio on jopa 1080p, mikä mahdollistaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan. Siinä on myös sisäänrakennetut LED-valot, jotka valaisevat kohteet heikossa valaistuksessa, sekä joustava kaula, jonka avulla voidaan helposti säätää kameran asentoa eri kulmista.

Lumens DC125:ssä on erilaisia liitäntävaihtoehtoja, kuten USB, HDMI ja VGA, joiden avulla se voidaan liittää tietokoneeseen, projektoriin tai muihin näyttölaitteisiin. Siinä on myös sisäänrakennettu mikrofoni äänen tallentamiseen esitysten tai nauhoitusten aikana.

Lumens DC125 on yleisesti käytetty koulutuksessa, liike-elämässä ja ammattikäytössä monenlaisiin sovelluksiin, kuten dokumenttien esittämiseen, esineiden tai kokeiden demonstrointiin, etäkokousten tai webinaarien pitämiseen, luentojen tai esitysten tallentamiseen ja paljon muuhun. Sen kompakti ja kannettava muotoilu tekee siitä kätevän kuljetukseen ja asennukseen eri paikoissa.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi