AV-ohjelmointi

Ota yhteyttä ›

AV-ohjelmointi

AV-ohjelmointi kuuluu jokaiseen ammattimaiseen esitystekniikan kokonaistoimitukseen. AV-ohjelmoinnilla voit hallita ja automatisoida ääni-, video-, projektorikangas-, älykalvo- ja valaistusjärjestelmiä, jotta voit luoda vaikuttavia ja saumattomia esityksiä. AV-Lan tarjoaa asiakkailleen AV-ohjelmoinnit kaikkiin tuttuihin av-järjestelmiin kuten esimerkiksi Crestron, Extron, Kramer ja Qsys. Alla muutamia av-ohjelmointiin liittyviä etuja:

Monipuolisuus: Ohjelmistomme tukee erilaisia laitteita ja protokollia, kuten äänentoistojärjestelmät, projektorit, älykalvot, valaistusjärjestelmät ja monet muut. Voit hallita kaikkia näitä eri järjestelmiä yhdestä keskitetystä paneelista, mikä tekee esitystesi hallinnasta helppoa ja tehokasta.

Joustavuus: Ohjelmistomme antaa sinulle täydellisen hallinnan esityksesi yksityiskohdista. Voit tarvittaessa käyttää esiasetettuja muistipaikkoja, joiden avulla voit räätälöidä esityksiäsi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. 

Helppokäyttöisyys: Ohjelmistomme on suunniteltu helpoksi käyttää, joten voit aloittaa nopeasti ilman laajoja teknisiä taitoja. Intuitiivinen käyttöliittymä ja selkeät ohjeet auttavat sinua luomaan monimutkaisiakin esitysohjelmia vaivattomasti. AV-Lan räätälöi aina asiakaskohtaisesti käyttöpaneelit, vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Luotettavuus: Ammattimaiset ohjelmistomme on vakaita ja luotettavia, jotka takavat sen, että esityksesi sujuu saumattomasti ilman teknisiä ongelmia. Voit luottaa siihen, että ohjelmistomme toimii moitteettomasti ja pitää esityksesi hallinnassa alusta loppuun saakka.

Tulevaisuuteen suuntautuminen: Olemme jatkuvasti kehittämässä ohjelmistojamme ja päivittämässä niitä uusilla toiminnoilla ja integraatioilla. Pidämme huolta siitä, että ohjelmistomme pysyy ajan tasalla ja vastaa tulevaisuuden esitystekniikan tarpeita.

Yhteenvetona, esitystekniikan AV-ohjelmointimme on monipuolinen, joustava, helppokäyttöinen, luotettava ja tulevaisuuteen suuntautunut ratkaisu, joka auttaa sinua hallitsemaan esityksiäsi ammattimaisesti.

Yhteyshenkilöt

Kalle Ermilä
kalle.ermila@av-lan.fi
+358 44 358 0803

Pirkka Fagerlund
pirkka.fagerlund@av-lan.fi
+358 45 134 6342

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Muut yhteystietomme ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi