Älykalvot

Ota yhteyttä ›

Älykalvot

AV-Lan on toimittanut älykalvoja erilaisiin toimitiloihin. Älykalvot sopivat hyvin tiloihin joissa käsitellään arkaluontoisia asioita. 

"SONTE" on yksi älykalvojen valmistaja, joka on erikoistunut älykkäisiin ikkunankalvoihin. SONTE-älykalvot ovat kalvoja, jotka voidaan asentaa ikkunoihin ja jotka tarjoavat useita etuja, kuten:

Älykäs säätö: SONTE-älykalvot mahdollistavat ikkunan läpinäkyvyyden säädön sähköisesti. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat säätää kalvon läpinäkyvyyttä tarpeen mukaan, esimerkiksi säätääkseen auringonvalon määrää tai yksityisyyden tasoa.

Energiansäästö: Älykkäät ikkunankalvot voivat auttaa säästämään energiaa, koska ne voivat vähentää tarvetta lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmille. Esimerkiksi kalvon tummentaminen voi estää liiallista lämmön pääsyä rakennukseen kuumina päivinä ja siten vähentää ilmastointitarvetta.

Yksityisyys: SONTE-älykalvot voivat tarjota yksityisyyttä käyttäjilleen. Kalvon ollessa tummennettuna ulkopuoliset eivät näe ikkunan läpi, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi toimistotiloissa, neuvotteluhuoneissa tai yksityisasunnoissa.

Helppo käyttö: Älykalvot ovat helppoja käyttää. Ne voidaan asentaa olemassa oleviin ikkunoihin ilman suuria rakenteellisia muutoksia, ja niitä voidaan ohjata kätevästi sähköisesti kauko-ohjaimella, älypuhelimella tai muilla laitteilla.

Muunneltavuus: SONTE-älykalvot ovat muunneltavia, mikä tarkoittaa, että ne voidaan muuttaa läpinäkyviksi tai tummiksi tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa monipuolisen käytön eri tilanteissa ja käyttötarpeissa.

Esteettisyys: Älykkäät ikkunankalvot voivat olla myös esteettisesti houkuttelevia, sillä ne voidaan valmistaa eri väreissä, malleissa ja mukautettujen kuvioiden avulla. Tämä antaa mahdollisuuden sisustuksellisiin valintoihin ja kalvon sovittamiseen rakennuksen tai tilan tyyliin.

Tilan ohjaus kosketusnäytöllä: Sonte-älykalvot saadaan ohjelmoitua koko tilaa ohjaavaan kosketusnäyttöön. Kosketusnäytöltä voit näin tarvittaessa ohjata av-tekniikkaa, valoja ja älykalvoja.

Ota yhteyttä ›

Älykalvot ovat saaneet paljon huomiota ja kiinnostusta monilla osalueilla johtuen niiden useista eduista. Tässä on muutamia syitä, miksi älykalvot ovat herättäneet kiinnostusta:

Innovatiiviset ominaisuudet: Älykalvot ovat kehittyneitä materiaaleja, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten läpinäkyvyyden säätö, joustavuus, herkkyys, räätälöidyt ja yksilölliset toteutukset. 

Energiatehokkuus: Älykalvot voivat auttaa säästämään energiaa monilla eri tavoilla. Esimerkiksi älykalvojen avulla voidaan säätää ikkunoiden läpinäkyvyyttä, mikä voi vähentää tarvetta lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmille. Lisäksi älykalvoilla voidaan toteuttaa aurinkosähköpaneeleja tai muita energiantuotantoteknologioita, jotka voivat auttaa tuottamaan sähköä kestävästi.

Käyttömukavuus ja käytettävyys: Älykalvot voivat parantaa käyttömukavuutta ja käytettävyyttä monilla eri alueilla. Esimerkiksi älykalvot voivat tarjota mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä älyvaatteissa, älykorteissa, kosketusnäytöissä ja muissa käyttöliittymissä. Ne voivat myös tarjota mukautuvuutta ja käyttömukavuutta rakennusten ikkunoissa, ajoneuvojen ikkunoissa ja muissa sovelluksissa.

Ympäristöystävällisyys: Älykalvot voivat olla ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille materiaaleille. Esimerkiksi älykalvot voivat auttaa vähentämään energiankulutusta, mikä voi johtaa pienempiin kasvihuonekaasupäästöihin ja ympäristövaikutuksiin. Lisäksi älykalvot voivat olla kevyitä, ohuita ja kierrätettäviä, mikä voi auttaa vähentämään jätteen määrää ja edistämään kestävää kehitystä.

Monipuoliset sovellusmahdollisuudet: Älykalvoilla on laaja toiminta-alue, mikä tekee niistä monipuolisia ja potentiaalisia eri toimialoille. 

Haluatko että tulemme esittelemään teille Sonte-älykalvoja, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi