Tuotteet

Dante AVIO AES3 ADP-AES3-AU-2X2

Dante AVIO AE3 on äänirajapinta-adapteri, joka mahdollistaa analogisen äänen liittämisen Dante-verkkoon tai Dante-verkon analogisen äänen liittämisen. Tämä laite toimii analogisena-digitaalisena ja digitaalisena-analogisena muuntimena Dante-audioverkossa.

Dante AVIO analog input ADP-DAI-AU-1X0

Dante ADP-DAI-AU-1X0 on äänirajapinta-adapteri, joka mahdollistaa analogisen äänen muuntamisen Dante-verkkoon tai Dante-verkon analogisen äänen muuntamisen. Tämä laite toimii digitaalisena-analogisena ja analogisena-digitaalisena muuntimena Dante-audioverkossa. 

Dante AVIO analog output ADP-DAO-AU-0X2

Dante ADP-DAO-AU-0X2 on äänirajapinta-adapteri, joka mahdollistaa analogisen äänen muuntamisen Dante-verkkoon tai Dante-verkon analogisen äänen muuntamisen. Tämä laite toimii digitaalisena-analogisena ja analogisena-digitaalisena muuntimena Dante-audioverkossa.

Dante AVIO Bluetooth ADP-BT-AU-2X1

Dante AVIO Bluetooth on äänirajapinta, joka mahdollistaa langattoman Bluetooth-yhteyden luomisen Dante-verkkoon. Dante AVIO Bluetooth -laitteella voit yhdistää Bluetooth-laitteet, kuten älypuhelimet tai tietokoneet, Dante-verkkoon ilman fyysistä kaapelia.

DANTE AVIO USB - USB-C ADP-USBC-AU-2X2

Dante USB-C -sovitin on äänirajapinta, joka mahdollistaa Dante-verkon integroinnin USB-C-liitäntää käyttäviin laitteisiin. Tämä adapteri tarjoaa kätevän tavan liittää USB-C-laitteet osaksi Dante-audioverkkoa.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi