Tuotteet

DANTE AVIO USB - USB-C ADP-USBC-AU-2X2

DANTE AVIO USB - USB-C ADP-USBC-AU-2X2

ADP-USBC-AU-2X2

Dante USB-C -sovitin on äänirajapinta, joka mahdollistaa Dante-verkon integroinnin USB-C-liitäntää käyttäviin laitteisiin. Tämä adapteri tarjoaa kätevän tavan liittää USB-C-laitteet osaksi Dante-audioverkkoa.

Dante USB-C -sovittimen avulla voit liittää esimerkiksi kannettavat tietokoneet, tabletit tai älypuhelimet Dante-verkkoon. Se tarjoaa korkealaatuisen äänen siirron ja alhaisen latenssin Dante-verkon kautta, mikä on erityisen tärkeää ammattikäyttöön tarkoitetussa äänentoistossa.

Asentaminen ja käyttöönotto ovat yleensä yksinkertaisia. Liitä Dante USB-C -sovitin laitteen USB-C-porttiin ja kytke toinen pää Dante-verkkoon, joko suoraan verkkokytkimeen tai muihin Dante-laitteisiin. Sovittimen pitäisi tunnistaa automaattisesti ja integroitua Dante-verkkoon.

Dante USB-C -sovitin tarjoaa joustavuutta ja monipuolisuutta äänen siirrossa. Voit käyttää sitä esimerkiksi musiikkituotannossa, live-esityksissä, studiosovelluksissa tai muissa äänentoistotilanteissa, joissa haluat liittää USB-C-laitteesi Dante-verkkoon.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi