Ravintolat

Ota yhteyttä ›

Ravintoloiden av-ratkaisut

AV-Lan on av-over-ip teknologian ensimmäisiä yrityksiä Suomessa, jotka on tehnyt ammattimaisesti todella isoja toteutuksia. Ravintoloiden videomatriisi toteutuksia olemme tehneet jo vuodesta 2013 lähtien. Ravintoloissa tai viestintä toteutuksissa hyödynnämme omaa AVLan videomatriisia kuvan ja äänen siirtämiseen. AVLan videomatriisi on markkinoiden kustannustehokkain videomatriisi ravintola tai viestintäjärjestelmä käyttöön joka hyödyntää av-over-ip teknologiaa. AVLan matriisi on yhteensopiva ravintoloiden käyttämien iDiD viestintäjärjestelmän ja Feelment-palveluiden kanssa.

Kuvan ja äänen siirto AV (audiovisuaalinen) over IP (Internet Protocol) -tekniikalla tarkoittaa digitaalisen kuvan ja äänen lähettämistä verkkoa käyttäen IP-protokollan avulla. Tämä voidaan toteuttaa erilaisilla AV-over-IP-ratkaisuilla, jotka mahdollistavat kuvan ja äänen reaaliaikaisen siirron verkon yli.

AV-over-IP-ratkaisuilla on useita etuja perinteisiin AV-järjestelmiin verrattuna ravintoloissa. Ne tarjoavat joustavuutta, skaalautuvuutta ja kustannustehokkuutta, koska ne voivat hyödyntää olemassa olevaa IP-verkkoa, eivätkä ne vaadi erillistä kaapelointia tai fyysisiä liitäntöjä. Ne voivat myös tukea korkealaatuista kuvan ja äänen siirtoa, useita lähteitä ja kohdelaitteita sekä monipuolisia ohjausvaihtoehtoja.

Yhteenvetona AV-over-IP-tekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen siirron verkon kautta IP-protokollan avulla. Se tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja kustannustehokkuutta.

AVLan matriisi voidaan kytkeä erilliselle vahvistimelle, josta saadaan äänet toimitettua koko ravintolaan. AV-Lan suunnittelee, asentaa avaimet käteen periaatteella ravintoloiden av-tekniikan sekä ylläpitää järjestelmää, joka tuo turvaa järjestelmän käyttämiseen. AVLan matriisista löydät lisätietoa Tuotteet-välilehdeltä.

Ota yhteyttä kun haluat ravintolan kuvan ja äänentoiston nykyaikaiselle tasolle.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi