Laitemyynti

Pyydä tarjous ›

AV-laitteiden myynti

Yritys- ja ammattikäyttöön meiltä koko Suomeen toimitettuna ja asennettuna.

Kauttamme voit hankkia tarvitsemasi esitystekniikan, tarvitset sitten yhtä laitetta tai kaiken kattavaa kokonaisuutta. Myymme AV-alan kärkinimien tuotteita, kuitenkaan sitoutumatta tiettyihin merkkeihin. Siksi pystymme tarjoamaan erilaisiin käyttötarkoituksiin ja budjetteihin sopivia ratkaisuja. Tarjoamme asiakkaillemme joustavasti av-kokonaistoimitukset joko kertahankintana tai kuukausiperusteisesti.

Sivuiltamme löydät osan tuotteista, joita myymme. Valikoima on todella laaja, joten ota yhteyttä mikäli et löydä tarpeisiisi sopivaa laitetta sivuiltamme. Mielellämme autamme löytämään juuri teille sopivat laitteet ja laitekokonaisuudet. Pyydä tarjous suuremmasta määrästä tuotteita, mielellämme annamme kilpailukykyisen tarjouksen suuremmista eristä!

AV-Lan toimii pääasiallisesti Pirkanmaalla mutta mikäli haluat meiltä ostetut laitteet asennettuna, päivitettyinä, konfiguroituina ja opastettuna käyttöön, onnistuu nämä ympäri Suomen verkostomme kautta. Eli kun tilaat meiltä tuotteita saat ne tarvittaessa asennettuna paikallisten toimesta koko Suomessa.

AV-laitemyynnin lisäksi tarjoamme suunnittelun tilaasi ja tarpeisiisi räätälöidysti, ja totta kai voit hyödyntää myös asennuspalvelumme. Myymme laitteet myös tarvittaessa kokonaan rahoituksella, katso lisää rahoituksesta rahoitusosiostamme.

Kerro kuinka laajasti asiantuntemuksellemme olisi tilausta, palvelemme sinua Pirkkalasta kautta Suomen!

Yhteyshenkilöt

Kalle Ermilä
kalle.ermila@av-lan.fi
+358 44 358 0803

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Muut yhteystietomme ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi