AV-asennukset

Pyydä tarjous ›

AV-asennukset yrityksille ja julkisektorille

Palvelemme av-asennuksissa koko Suomen alueella.

Kokenut AV-asennuspalvelumme on tilattavissa mihin tahansa esitystekniikkaa käyttävään kohteeseen, on kyseessä sitten yrityksen neuvotteluhuone, koulun auditorio, ravintola tai muu julki- ja yritystila. Tarjoamme AV-laitteet useilta tunnetuilta merkeiltä, jotka räätälöimme yksilöllisiin esitystekniikan tarpeisiisi. 

Tuotetarjontamme on laaja käsittäen kaiken tarpeellisen projektoreista äänentoistoon ja älykalvoihin. Tarvitset sitten yhtä, muutamaa tai kattavaa laitteiden kokonaistoimitusta, meiltä onnistuu! Toimimme pääasiallisesti Pirkanmaalla mutta käytämme alihankintaverkostomme kautta paikallisia asentajia ympäri Suomea. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaat asennukset kautta maan.

Asennuksen jälkeen suosittelemme AV-ylläpito- ja huoltopalveluamme, joka pitää huolen tekniikkasi kitkattomasta toimivuudesta ja mahdollisimman pitkästä elinkaaresta. Myös AV-suunnittelumme kannattaa hyödyntää pienenkin yksityiskohdan huomioimiseksi tilasi laitevalinnoissa ja helppokäyttöisyyden varmistamisessa. 

Meillä on taito toteuttaa täysin uudenlaisiakin esitystekniikan tapoja, ota yhteyttä, kerromme lisää! Kaikki palvelumme ovat saatavilla koko Suomen alueelle. 

Yhteyshenkilöt

Kalle Ermilä
kalle.ermila@av-lan.fi
+358 44 358 0803

Pirkka Fagerlund
pirkka.fagerlund@av-lan.fi
+358 45 134 6342

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Muut yhteystietomme ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi