Tuotteet

LH-GROUP KÄÄNTYVÄ SEINÄTELINE 60-100"

X-Large kääntyvä teline kaikille 60"-100" näytöille, kantavuus 80kg. Kantavuus on testattu 4 kertaa kovemmilla painoilla.

LH-GROUP SEINÄTELINE 37-70" 600X400 TILT

Seinäteline kallistuksella on televisioteline, joka kiinnitetään seinään ja jonka avulla voit säätää television katselukulmaa. Tämä ominaisuus on hyödyllinen erityisesti silloin, kun televisiota ei ole mahdollista sijoittaa suoraan vastapäätä katselupaikkaan.

LH-GROUP SEINÄTELINE KÄÄNNÖLLÄ 37-70" TILT

Kääntyvä seinäteline 37"-70" näytöille. Ulosvedettävä, käännettävä ja tilttaava.

Multibrackets TILT WALLMOUNT L seinäteline

Kallistuva seinäteline enintään 75 kg näytöille. Elegantisti muotoiltu kallistuva seinäteline korkeintaan 75 kg näytöille. Sisäänrakennettu tasapainokupla helpottaa telineen asennusta seinälle.

MULTIBRACKETS TILT&TURN III 25KG VESA 100-400 BL seinäteline

Hyvästit raskaille ja kankeille seinätelineille - VESA Flexarm Tilt & Turn III -teline kiertyy ja kallistuu tarpeidesi mukaan ollen samalla todella kevytrakenteinen ja huomaamaton.

MULTIBRACKETS VESA Flexarm L Full Motion Dual seinäteline

VESA Flexarm L Full Motion Dual -kiinnikkeessä on monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten kallistus, kierto ja korkeussäätö, jotka mahdollistavat helposti ja nopeasti optimaalisen katselukulman saavuttamisen. Kiinnike on myös varustettu kaapelinhallintajärjestelmällä, joka pitää johdot järjestyksessä ja siistinä.

NEOMOUNTS BY NEWSTAR FLAT SCREEN DUAL seinäteline 10-27" musta

Newstar FPMA-W960D:n Neomounts on kallistettava ja kääntyvä seinäteline kahdelle enintään 27 tuuman litteälle näytölle

NEOMOUNTS BY NEWSTAR FLAT SCREEN seinäteline 32-60" musta

NEOMOUNTS BY NEWSTAR FLAT SCREEN seinäteline on teline, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi seinään ja sen avulla voidaan kiinnittää litteän näytön koko 32-60 tuuman kokoisia televisioita tai tietokoneen näyttöjä. 

NEOMOUNTS BY NEWSTAR FLAT seinäteline 37-85" musta

PLASMA-W200BLACK on seinäteline, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi seinään ja sen avulla voidaan kiinnittää litteän näytön koko 37-85 tuuman kokoisia näyttöjä. Teline on väriltään musta ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon asennukseen ja käyttöön.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi