Tuotteet

NEOMOUNTS BY NEWSTAR FLAT seinäteline 37-85" musta

NEOMOUNTS BY NEWSTAR FLAT seinäteline 37-85" musta

PLASMA-W200BLACK

PLASMA-W200BLACK on seinäteline, joka on suunniteltu kiinnitettäväksi seinään ja sen avulla voidaan kiinnittää litteän näytön koko 37-85 tuuman kokoisia näyttöjä. Teline on väriltään musta ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon asennukseen ja käyttöön.

Telineen asennus onnistuu helposti seuraamalla mukana tulevia asennusohjeita ja käyttämällä mukana tulevia tarvikkeita. Telineen kantavuus on jopa 100 kiloa, joten se sopii hyvin monenlaisiin näyttöihin.

Telineen etuja ovat sen joustavuus, sillä se tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia, kuten kallistuksen ja kääntämisen, jotta voit säätää näytön sopivaan katselukulmaan. Seinätelineen käyttö säästää myös tilaa, koska televisio tai näyttö on kiinnitettynä seinään eikä vie ylimääräistä tilaa lattialla tai pöydällä.

PLASMA-W200BLACK -seinäteline sopii erityisesti suurempien näyttöjen kiinnittämiseen seinään. Sen laadukas rakenne varmistaa, että näyttö on tukevasti kiinni ja pysyy paikallaan myös liikkeen aikana. Telineen mukana tulee myös kaapelikouru, joka auttaa pitämään johdot siististi järjestyksessä ja piilossa näkyvistä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi