Valtuustojärjestelmät

Ota yhteyttä ›

Valtuustojärjestelmät

Toimiva kokousjärjestelmä valtuustojärjestelmässä voi sisältää erilaisia laitteita, jotka auttavat kokousten sujuvaa ja tehokasta toteutusta. Toimiva kokousjärjestelmä on myös yrityksen tai yhteisön käyntikortti. Tässä on muutamia yleisiä laitteita, joita voidaan käyttää toimivassa kokousjärjestelmässä:

Kokoushuoneen näytöt: Näytöt tai projektorit, jotka on asennettu kokoushuoneeseen, voivat näyttää esityslistan, kokousaineiston ja muut dokumentit kokouksen aikana. Näytöt voivat olla interaktiivisia, jolloin kokouksen osallistujat voivat kommentoida ja merkitä dokumentteja reaaliajassa.

Kokousjärjestelmän ohjauspaneeli: Kokousjärjestelmän ohjauspaneeli voi olla erillinen laite tai integroitu osa kokoushuoneen pöytää. Se voi mahdollistaa kokouksen puheenjohtajan tai teknisen tukihenkilön hallita kokouksen kulkuun liittyviä toimintoja, kuten esityslistan navigointia, äänestystä, ajastusta ja dokumenttien jakamista. AV-Lanilla on oma käyttöliittymä ohjelmoija joka osaa tehdä räätälöityjä ratkaisuja ohjauspaneeliin tarpeiden mukaan.

Mikrofonit ja äänentoistolaitteet: Laadukkaat mikrofonit ja äänentoistolaitteet ovat tärkeitä, jotta kokouksen osallistujat voivat kuulla toisiaan selkeästi. Mikrofonit voivat olla langallisia tai langattomia, ja ne voidaan sijoittaa kokoushuoneeseen tai kokouksen osallistujien käsiin.

Äänestysjärjestelmä: Äänestysjärjestelmä voi olla integroitu osa kokousjärjestelmää, ja se voi mahdollistaa sähköisen äänestyksen kokouksen päätöksenteossa. Äänestysjärjestelmä voi sisältää äänestysnappeja, äänestyslaitteita tai äänestyssovelluksia, jotka helpottavat äänestysten toteuttamista ja tulosten laskemista.

Tietokoneet ja muut laitteet: Tietokoneet, kannettavat tietokoneet, tablet-laitteet tai muut vastaavat laitteet voivat olla osa kokousjärjestelmää, ja ne voivat olla tarpeen esityslistojen, kokousaineistojen ja muiden dokumenttien hallintaan ja jakamiseen kokouksen aikana. Tietoturva on hyvä muistaa laitteita käytettäessä, AV-Lanilta löytyy viimeisimmät laitteet tietoturvan parantamiseksi.

Ylläpito: Häiriötön ja sujuva valtuustojärjestelmä on mahdollinen ainoastaan olemassaolevalla ylläpitosopimuksella. Tekninen tuki auttaa järjestelmässä olevissa ongelmissa lyhyessä ajassa.

AV-Lan on toteututtanut useita erilaisia valtuustojärjestelmiä avaimet käteen- periaatteella. Ota yhteyttä kun haluat saada nykyaikaisen ja räätälöidyn valtuustojärjestelmän käyttöösi.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi