Koulujen luokka ja audiotorio toteutukset

AV-Lan on asentanut satoja erilaisia luokkahuone-, audiotorio- ja opetustilaratkaisuja Etelä-Suomessa. Yrityksellämme on erityisosaamista hybriditilojen suunnittelusta, toteutuksesta ja kokonaistoimituksista kouluihin ja oppilaitoksiin.

Koululuokkien AV-asennukset (äänentoisto- ja kuvajärjestelmät) voivat vaihdella koulun tarpeiden ja resurssien mukaan. Tässä on joitain yleisiä käytäntöjä ja harkittavia seikkoja koululuokkien AV-asennuksista:

Äänentoisto: Useimmissa koululuokkien AV-asennuksissa on äänentoistojärjestelmä, joka mahdollistaa opettajan äänen kuulemisen selkeästi koko luokkahuoneessa. Tämä voi sisältää kaiuttimet, mikrofonin ja vahvistimen. Mikrofoni voi olla langaton, jotta opettaja voi liikkua vapaasti luokkahuoneessa.

Projektori tai interaktiivinen taulu: Monissa koululuokkien AV-asennuksissa on projektori tai interaktiivinen taulu, joka mahdollistaa opettajan esitysmateriaalien jakamisen luokkahuoneen seinälle tai taululle. Projektori voi olla kiinteästi asennettu kattoon tai mobiilimalli, joka voidaan siirtää eri luokkahuoneisiin tarpeen mukaan.

Kannettava tai paikallinen tietokone tai tabletti: Usein koululuokkien AV-asennuksiin sisältyy myös pöytämallinen tai kannettava tietokone tai tabletti, joka on kytketty projektoriin tai interaktiiviseen tauluun. Tämä mahdollistaa opettajan esitysmateriaalien käytön ja jakamisen helposti luokassa.

Verkko- ja internet-yhteys: Koululuokkiin sisältyy yleensä langaton tai langallinen verkko- ja internet-yhteys, joka mahdollistaa opettajan ja oppilaiden pääsyn internetiin oppimateriaalien, tutkimusten ja oppimissovellusten käyttämiseksi. AV-toteutukset voidaan tehdä laitteilla, joissa laitteiden yllläpito voidaan hoitaa etänä olemassaolevasta verkosta.

Huoneen akustiikka: Koululuokkien AV-asennuksiin kannattaa kiinnittää huomiota myös huoneen akustiikkaan. Hyvä akustiikka voi varmistaa, että ääni kuuluu selkeästi koko luokkahuoneessa ja vähentää häiriöitä. Akustiikka tulee huomioida hyvin varsinkin etäneuvottelutiloissa.

Asennus ja huolto: Koululuokkien AV-asennusten asennus ja huolto on tärkeää suorittaa ammattitaitoisen AV-asentajan tai teknisen henkilöstön toimesta. Säännöllinen huolto ja päivitykset voivat varmistaa AV-järjestelmien toimivuuden ja kestävyyden pitkällä aikavälillä.

Koulutus: Opettajille ja henkilökunnalle kannattaa tarjota asianmukaista koulutusta koululuokkien AV-järjestelmien käytöstä ja hyödyntämisestä opetuksessa.

AV-Lanilla on erittäin hyvä kokemus kouluympäristössä toimimisesta. Ota yhteyttä kun haluat saada ammattitaitoisen tekijän koulujen av-toteuttajaksi.

 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi