Tuotteet

SAMSUNG 13" QB13R-T FHD 300 NITS 16/7 SOC WIFI kosketusnäyttö

Samsungin pieni QB13R-T-kosketusnäyttö tarjoaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia myymälässä ja auttaa lisäämään asiakkaiden kiinnostusta.

SAMSUNG 24" QB24R FULLHD 250 NITS 16/7 SOC WIFI kosketusnäyttö

Samsungin pieni QB24R-TB-kosketusnäyttö tarjoaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia myymälässä ja auttaa lisäämään asiakkaiden kiinnostusta.

SAMSUNG 43" QM43B-T Wide 16:9 kosketusnäyttö

QMB-sarjassa yhdistyvät parannetut ammattimaiset toiminnot, virtaviivainen asennus ja ylläpito sekä kaikenlaisiin toimintaympäristöihin sopiva upea muotoilu. QMB tarjoaa innovaatioita ja tehokkuutta, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa: parempaa yhteistoimintaa, monipuolista sisältöä ja uusia formaatteja.

SAMSUNG 55" FLIP PRO DIGITAL FLIPBOARD,UHD,TOUCH

Samsung 55" Flip Pro on digitaalinen fläppitaulu, joka on suunniteltu yritysten, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin.

SAMSUNG 65" FLIP PRO DIGITAL FLIPBOARD,UHD,TOUCH

Samsung 65" Flip Pro on digitaalinen fläppitaulu, joka on suunniteltu yritysten, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin.

SAMSUNG 75" FLIP PRO WM75B DIGITAL FLIPBOARD,UHD,TOUCH, HDMI X2, DP, TIZEN 6.5 LANDSCAPE

Samsung 75" Flip Pro on digitaalinen fläppitaulu, joka on suunniteltu yritysten, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin.

SAMSUNG 85" FLIP PRO WM85B DIGITAL FLIPBOARD,UHD,TOUCH, HDMI X2, DP, TIZEN 6.5 LANDSCAPE

Samsung 85" Flip Pro on digitaalinen fläppitaulu, joka on suunniteltu yritysten, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi