Tuotteet

SAMSUNG 43" QM43B-T Wide 16:9 kosketusnäyttö

SAMSUNG 43" QM43B-T Wide 16:9 kosketusnäyttö

46046673 / LH43QMBTBGCXEN

QMB-sarjassa yhdistyvät parannetut ammattimaiset toiminnot, virtaviivainen asennus ja ylläpito sekä kaikenlaisiin toimintaympäristöihin sopiva upea muotoilu. QMB tarjoaa innovaatioita ja tehokkuutta, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa: parempaa yhteistoimintaa, monipuolista sisältöä ja uusia formaatteja.

Koe elävät ja todenmukaiset värit
Jokainen kuva on mukaansatempaava ja värisävyjä on miljardi. Dynamic Crystal Display luo väreihin todenmukaisia vaihteluja, jotta näet jokaisen vivahteen.

Varmista, että tärkeät tiedot ovat aina näkyvissä
Kaikissa QMB-sarjan näytöissä on luotettavat, häikäisemättömät paneelit, jotka parantavat näkyvyyttä joka suunnasta vuorokaudenajasta riippumatta. Häikäisemättömän näytön ansiosta yritykset voivat näyttää oikeaa tietoa selkeästi tärkeissä paikoissa, kuten lentokentillä ja rautatieasemilla.

Erittäin ohut muotoilu auttaa hyödyntämään tilaa
Kapeat kehykset ja symmetrinen muotoilu mahdollistavat saumattoman integroinnin kaikenlaisiin ympäristöihin, sekä helpon kokoamisen ja asennuksen. Tilan säästämiseksi kaikki päätteet on käännetty ulospäin, mikä varmistaa, että näyttö on aina tasaisesti seinää vasten.

Esteettömiä katselukokemuksia
QMB sulautuu täydellisesti mihin tahansa yritysympäristöön. Siisti johtojen hallinta varmistaa, että huomio kiinnittyy näytön sisältöön, eikä häiritseviin johtoihin.

Yhteistoimintaa näyttöjen välillä langattomasti
SmartView+ antaa mahdollisuuden näytön jakamiseen langattomasti ilman johtoja, mikä varmistaa yhteistoiminnan. Käyttäjät voivat ottaa näytön jakotoiminnot käyttöön neuvottelun alussa, jolloin neuvottelun pääkäyttäjä voi vaihdella näyttöjen välillä nopeasti yhdellä napsautuksella.

Säilytä kokoustilan asetukset ilman tahattomia muutoksia
Suunniteltu helpottamaan kokoustilojen hallintaa. Custom Home -järjestelmänvalvojat voivat lukita tietyt kokoustilan asetukset, mikä estää käyttäjiä muuttamasta asetuksia kokousten välillä. Siten kokoustilat voivat toimia tarkoitetulla tavalla koko päivän ajan ilman virheitä, ja IT-osasto voi keskittyä muihin tehtäviin.

Työkaluja parempaan ammattimaiseen ympäristöön
Näytön sisäiset eri aloille suunnatut ammattilaistasoiset tilat antavat enemmän mahdollisuuksia. Director Mode minimoi jälkikäsittelyn ja mukauttaa sisällön sellaiseksi, kuin ohjaaja on sen alkujaan tarkoittanut. Lääketieteelliset tiimit voivat simuloida lääketieteellisiä kuvia, kuten röntgenkuvia, DICOM-simulaatiotilassa, joka täyttää DICOMin harmaasävystandardit.

Näyttöjen keskinäinen kalibrointi helposti mobiilisovelluksella
Varmista, että brändi pysyy yhtenäisenä kaikkialla. Smart Calibration varmistaa Samsungin mobiilisovelluksen avulla, että jokainen näyttö on kalibroitu oikein ja että logot ja muut vastaavat näkyvät kaikkialla juuri oikeissa väreissä.

Helpompi asennus ja päivitys vähentävät työtaakkaa
Tizen Zero Config on ratkaisevan tärkeä IT-päälliköille, jotka ovat vastuussa useammista yksiköistä eri paikoissa. Näyttöjen asentamisen jälkeen IT-henkilöstö voi rekisteröidä uusia sovelluksia Tizen Business Managerin kautta ja etäasentaa ne, jolloin voidaan välttää turhia matkoja, kun ei tarvita paikallisia asennuksia.

Uusimman verkkopohjaisen sisällön tuki
Käytä kaikenlaista sisältöä, olipa se miten innovatiivista tahansa. QMB:n jatkuvat web-moottoripäivitykset mahdollistavat uusimman sisällön toistamisen ilman rajoituksia. Siten sisällöstä voidaan tehdä luovempaa, monipuolisempaa ja mukaansatempaavampaa.

Joustavat asennusmahdollisuudet
Pidä sisältö selkeänä ja vakaana. Auto Level -toiminto säätää sisältöä automaattisesti, kun näyttöä käännetään pystyasennosta vaakasuuntaan. Näin näyttöä voidaan käyttää monipuolisemmin missä tahansa tilassa. Lisäksi se tunnistaa automaattisesti virheellisen käännön, jotta näytön kuva pysyy aina oikeassa suunnassa.

Ympäristöä säästävät pakkaukset ja vastuulliset teollisuussertifioinnit
QMB-sarjan näytöissä on kierrätysmuovia takakannessa ja pakkauksessa. Lisäksi Samsungilla on energiansäästösertifikaatteja ja hiilijalanjäljen pienentämistä koskevia sertifikaatteja ja noudatamme RoHS-, REACH- ja WEEE-direktiivien mukaisia vaarallisia aineita koskevia rajoituksia.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi