Viestintä­järjestelmät

Pyydä tarjous ›

Helppo­käyttöiset viestintä­järjestelmät

iDiD on kotimainen, vaivaton ja kokonaisvaltainen pilvipalvelu infonäyttöjen hallintaan. Kun tarvitset parhaan ratkaisun infonäyttöjen ylläpitoon, valitse iDiD!

iDiDin kokonaisuuteen kuuluu hallintapalvelun lisäksi kiitetty tuki, viikottaiset koulutukset sekä kattava valikoima integraatioita, joilla tuot tietoa näytöille muista järjestelmistä. iDiD-tiimin tuella onnistut, olipa kyse sitten sisäisen viestinnän tarpeista kuten johtaminen ja työntekijäkokemus, tai ulkoisesta viestinnästä kuten asukas-, asiakas- tai markkinointiviestintä. 

Tärkeimpiä iDiD-kokonaispalvelun etuja ovat skaalautuvuus, asiakastyytyväisyys (95%) ja palveluun kuuluvat rajattomat käyttäjämäärät. Voit tuottaa sisältöä koko näyttöhierarkialle tai yksittäisille näytöille ja määritellä käyttäjät vaikka näyttökohtaisesti. Näyttöjen tai led-ratkaisujen koko, määrä ja sijainti riippuu vain asiakkaan tarpeista, sillä järjestelmä taipuu kaikkeen. 

iDiDin käyttöliittymä helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Hallintapalvelu mahdollistaa brändinmukaisen sisällöntuotannon ja sisältöjen ajastamisen vaivattomasti mistä tahansa. Koska käyttöliittymä on selaimessa, voit päivittää sisältöjä vaikka kännykällä. Talotekniikan liipasimella tai manuaalisesti käynnistyvät hätätilaviestit tekevät iDiD-näytöistä myös osan tilojen turvallisuussuunitelmaa.

Sivun alaosasta voitte ilmoittautua ilmaiseen iDiD koulutukseen.

 

Alla on ilmoittautumislomake maksuttomaan iDiD koulutukseen:

 

 

Yhteyshenkilöt

Pirkka Fagerlund
pirkka.fagerlund@av-lan.fi
+358 45 134 6342

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi