AV-asennusverkosto

Pyydä tarjous ›

Esitystekniikan av-asennusverkosto Suomessa

Asennusverkosto

AV-Lanin asennusverkosto kattaa lähes koko Suomen.

Kokenut AV-asennusverkostomme on tilattavissa mihin tahansa esitystekniikkaa käyttävään kohteeseen, on kyseessä sitten yrityksen neuvotteluhuone, koulun auditorio, ravintola tai muu julki- ja yritystila. Tarjoamme esitystekniikan kokonaistoimitukset lähes kaikkialla Suomessa paikallisten asentajien toimesta. Tämä tuo kustannussäästöjä tilaajalle kun asentajien ei tarvitse kulkea pitkiä matkoja asennuskohteisiin.

Asennusverkostomme tarjoaa esitystekniikan asennuksien lisäksi sähkötöitä, av-kartoituksia, esitystekniikkaan liittyviä koulutuksia, AV- ja Dali-ohjelmointia sekä av-järjestelmien käyttöönottoja.

Verkostomme toimii tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pirkkala, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa. 

Alla lyhyesti verkostomme tuomia etuja asiakkaillemme:

1. Selkeys. Asennusverkostomme toimii aina yhden tai kahden nimetyn henkilön takana, jolloin asiakkaamme voivat olla yhteydessä yhteen nimettyyn henkilöön asennuksissa. 

2. Luotettavuus. Käytämme av-asennusverkostossamme ainoastaan päteviksi todettuja asentajia. Asiakas voi näin luottaa, että asennukset tulevat tehtyä ammattimaisesti loppuun saakka.

3. Laajan verkoston etu. Asennusverkostomme kattaa lähes koko Suomen, joten monien toimipisteiden asennukset onnistuvat nopeasti ja ketterästi paikallisten tekijöiden tekemänä.

4. Huolto. Huoltosopimuksemme kattaa paikallisten asentajien paikalle tulon nopeasti ja valmiiksi varustetuilla huoltoajoneuvoilla.  

5. Taloudellisuus ja vihreät arvot. Ammattimaisesti hoidettu asennusverkosto voi vähentää kustannuksia ja työkustannuksia pitkällä aikavälillä, kun asennus ja ylläpito ovat tehokkaita sekä keskitettyjä. Myös hiilijalanjälki on pieni kun asentajat toimivat paikallisesti asiakkaiden lähettyvillä.

Asennuksen jälkeen suosittelemme AV-ylläpito- ja huoltopalveluamme, joka pitää huolen tekniikkasi kitkattomasta toimivuudesta ja mahdollisimman pitkästä elinkaaresta. Myös AV-suunnittelumme kannattaa hyödyntää pienenkin yksityiskohdan huomioimiseksi tilasi laitevalinnoissa ja helppokäyttöisyyden varmistamisessa. 

Ammattitaitoisia asentajia kaivataan aina, mikäli haluat tarjota AV-palveluilta AV-Lanille, ole yhteydessä Jani Kittilään (yhteystiedot on alla).

Yhteyshenkilöt

Kalle Ermilä
kalle.ermila@av-lan.fi
+358 44 358 0803

Pirkka Fagerlund
pirkka.fagerlund@av-lan.fi
+358 45 134 6342

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Muut yhteystietomme ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi