Kokonaistoimitus

Pyydä tarjous ›

Esitystekniikan kokonais­toimitukset

Täydellinen AV-tekniikka meiltä kautta maan.

Kokonaistoimitus, joka tunnetaan myös nimellä end-to-end-toimitus, tarkoittaa toimitusketjun hallintaa koko sen pituudelta, aina laitteiden/järjestelmien hankinnasta tuotteiden käyttöönottoon saakka. Kokonaistoimituksen etuja ovat:

Tehokkuus: Kokonaistoimitus mahdollistaa toimitusketjun tehokkaamman hallinnan, kun se kattaa koko toimitusprosessin. Tämä voi johtaa parempaan lopputulokseen, kustannuksien hallintaan ja asiakkaan oman ajan optimointiin, mikä vähentää ajanhukkaa ja kustannuksia.

Korkeampi asiakastyytyväisyys: Kokonaistoimitus johtaa yleensä parempaan asiakastyytyväisyyteen, koska se mahdollistaa paremman toimitusten aikataulutuksen, varmuuden ja joustavuuden yhdeltä toimittajalta. Asiakkaat voivat saada tilaamansa laitteet/järjestelmät nopeammin ja luotettavammin keskitetysti, mikä tutkitusti parantaa asiakassuhteita ja lisätä asiakasuskollisuutta.

Laadunvalvonta: Kokonaistoimitus antaa paremmat mahdollisuudet saada laadukkaampi lopputulos koko toimitusketjun aikana. Laadunvalvonta voidaan integroida koko toimitusprosessiin, AV-Lan seuraa itse aina laadukasta asennusta ja toteutusta projektin alusta loppuun saakka.

Parempi läpinäkyvyys: Kokonaistoimitus voi parantaa toimitusketjun läpinäkyvyyttä, kun se kattaa koko toimitusketjun. Tämä voi auttaa yrityksiä seuraamaan ja hallitsemaan toimitusprosessia reaaliaikaisesti, mikä voi vähentää riskejä ja parantaa päätöksentekoa.

Innovointimahdollisuudet: Kokonaistoimitus voi avata uusia innovointimahdollisuuksia, kun yksi yritys hallinnoi koko toimitusketjua. Se voi antaa yrityksille paremman käsityksen koko toimitusprosessista ja mahdollistaa uusien liiketoimintamallien, tuotekehityksen ja tehokkuuden parantamisen. AV-Lan parantaa yhdessä asiakkaiden kanssa järjestelmätoimituksia.

Kestävämpi toimitusketju: Kokonaistoimitus voi auttaa yrityksiä saavuttamaan kestävyystavoitteitaan toimitusketjun ympäristövaikutusten pienentämisessä. Se voi mahdollistaa kestävien hankintakäytäntöjen, kierrätys- ja uusiokäyttöratkaisujen sekä logistiikan optimoinnin toteuttamisen.

Näiden etujen avulla kokonaistoimitus voi parantaa yrityksen toimitusketjun tehokkuutta, asiakastyytyväisyyttä, laadunvalvontaa, läpinäkyvyyttä, innovointia. AV-Lan tarjoaa asiakkailleen kokonaistoimituksia esitystekniikan toteutuksiin seuraavien vaiheiden mukaan: 1) kartoitus, 2) suunnittelu, 3) asennukset, 4) käyttöönotto ja 5) ylläpito.

Yritys tai julkisektorin toimija. Me tarjoamme tarpeisiinne kaiken kattavan esitystekniikan, on kyseessä sitten kokoustila, luokkahuone, valvomo tai mikä tahansa muu kohde. Emme ole sidottu mihinkään tiettyyn tuotemerkkiin, joten voimme valita juuri teidän käyttötarkoituksiinne sopivimmat ja hintalaatusuhteeltaan parhaimmat laitteet. 

Kokonaistoimituksemme mahdollistaa kaiken tämän:

  • LED-projektorit, videotykit, valkokankaat ja muu esitystekniikka äänentoistoineen, tarvittaessa AV-tekniikan sähkötyöt
  • Älykalvot
  • Digital signage -infojärjestelmät 
  • Myös AV-suunnittelu-, -asennus- ja -ylläpitopalvelut

Suunnittelemme ja asennamme mielellämme tiloihisi kaiken tarvittavan, otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää! Toimialueemme ulottuu toimistoltamme Pirkkalasta koko Suomen alueelle.

Yhteyshenkilöt

Kalle Ermilä
kalle.ermila@av-lan.fi
+358 44 358 0803

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Pirkka Fagerlund
pirkka.fagerlund@av-lan.fi
+358 45 134 6342

Muut yhteystietomme ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi