AV-ylläpito

Ota yhteyttä ›

AV-ylläpito ja -huolto

Asiakkaillemme Pirkanmaalta koko Suomen alueelle.

Palvelumme ei pääty, kun asennukset on tehty – pidämme esitystekniikastasi huolta ylläpito- ja huoltotoimilla, joiden avulla varmistat AV-laitteidesi mahdollisimman pitkän elinkaaren ja kustannussäästöt. 

Ylläpito ja huolto-ohjelmassamme hoidamme esim. ohjelmistojen ajan tasalla pitämisen, toimivuuden testaukset, huoltotoimenpiteet ja laitteiden lisätakuut räätälöidysti, tarpeesi mukaan. Ylläpidosta vastaavat omat kokeneet asentajamme, joiden käsissä tälläkin hetkellä huolletaan mitä erilaisimpien kohteiden tekniikkaa ravintoloista neuvottelutiloihin ja valvomoihin. 

AV-Lan tarjoaa tällä hetkellä esitystekniikan ylläpitopalveluita aina pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Ylläpito on asiakkaalle etu koska tällöin av-järjestelmät ovat aina ajantasalla ja asiakas voi itse keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Ja kun esitystekniikka alkaa olla tiensä päässä, olisiko aika päivittää järjestelmät ja ottaa AV-Lanin ylläpito käyttöön? Ota yhteyttä, jutellaan lisää, toimialueemme ulottuu kotipaikastamme Pirkanmaalta koko Suomeen.

Yhteyshenkilöt

Kalle Ermilä
kalle.ermila@av-lan.fi
+358 44 358 0803

Jani Kittilä
jani.kittila@av-lan.fi
+358 44 302 6304

Muut yhteystietomme ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi