Audiosuunnitelu ja toteutukset

Ota yhteyttä ›

Audiosuunnittelu ja toteutukset

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka tulee ottaa huomioon audiojärjestelmän suunnittelussa, on ympäristö, jossa se tulee olemaan. On tärkeää arvioida tilan akustiikkaa, kuten huoneen koko, muoto, materiaalit ja heijastavuus, jotta voidaan valita sopivat kaiuttimet ja sijoittaa ne oikein. Huoneen akustiikka voi vaikuttaa äänenlaatuun, kuten kaiuttimien bassotoistoon, äänien selkeyteen ja kaiuttimien sijoitukseen tilassa.

Toinen tärkeä näkökohta on valita oikeat kaiuttimet ja vahvistimet audiojärjestelmää varten. Kaiuttimien tyyppi, koko, teho ja sijoittaminen voivat kaikki vaikuttaa äänenlaatuun. On tärkeää valita kaiuttimet, jotka sopivat käyttötarkoitukseensa ja huoneen akustiikkaan. Lisäksi vahvistimien valinta ja niiden oikea konfigurointi voivat olla ratkaisevia äänenlaadun kannalta.

Asennuksessa on myös tärkeää kiinnittää huomiota kaapelointiin ja signaalireitteihin. Laadukkaat kaapelit ja oikea kaapelointi voivat auttaa välttämään signaalihäiriöitä ja taata korkealaatuisen äänentoiston. Signaalireittien suunnittelu ja kaapelien oikea sijoittaminen voivat myös vaikuttaa äänen puhtauteen ja selkeyteen.

Lisäksi audiojärjestelmän ohjaus ja kalibrointi ovat tärkeitä vaiheita asennuksessa. Järjestelmän ohjaus voi sisältää äänenvoimakkuuden säädön, äänilähteiden valinnan ja ääniasetusten säätämisen. Kalibrointi voi sisältää kaiuttimien tasapainottamisen, taajuuskorjauksen ja äänentoistojärjestelmän mittaamisen äänenlaadun varmistamiseksi.

Kokonaisuudessaan audiojärjestelmien suunnittelu ja asennus ovat monimutkaisia tehtäviä, jotka vaativat tarkkaa huomiota yksityiskohtiin ja ammattitaitoa. Laadukkaalla suunnittelulla ja asennuksella voi kuitenkin saavuttaa erin

AV-Lan tarjoaa kokonaistoimituksena audiosuunnittelun ja toteutuksen avaimet käteen periaatteella. Tarjoamme myös allaolevat osa- tai kokonaistoimituksena.

  • Bosch evac järjestelmät
  • Induktiosilmukat
  • Langattomien mikrofonien asennukset ja käyttöönotot
  • Kattomikrofonien asennukset ja säädöt
  • Genelec asennukset ja säädöt
  • Suuntaavat kaiuttimet kuten SoundShower ja Spotlight (Holosonics)
  • Kaikki muut äänentoistoon liittyvät toimenpiteet
Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi