Pankit ja vakuutusyhtiöt

Ota yhteyttä ›

Vakuutusyhtiöiden ja pankkien av-tekniikka

AV-Lan on toimittanut mm. LähiTapiola Pirkanmaan toimitilojen av-tekniikan. Alla kuvattuna lyhyesti prosessi jolla teimme kokonaistoimituksen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella.

Esitystekniikan toteutusprosessi voi vaihdella riippuen siitä, millaista teknologiaa on tarkoitus käyttää. Yleisesti ottaen esitystekniikan toteutusprosessi voi sisältää seuraavia vaiheita:

  • Tavoitteiden ja tarpeiden määrittäminen: Ensimmäinen vaihe on selvittää, mitä tavoitteita ja käyttötarpeita tiloilla on. AV-Lan kartoittaa aina asiakkaan käyttötarpeet tilakohtaisesti.
  • Teknisen laitteiston ja ohjelmiston valinta: Seuraava vaihe on valita sopiva tekninen laitteisto ja ohjelmistoalusta esityksen toteuttamiseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi näyttölaitteiden, äänentoistolaitteiden, valaistuksen ja tietokoneohjelmien valinnan. Laitteet voidaan valita joko asiakkaan olemassa oleviin alustoihin kuten Teams tai sitten voidaan suunnitella asiakkaan kanssa heidän käyttöönsä sopivimmat ratkaisut.
  • Suunnittelu ja toteutus: Kun laitteisto ja ohjelmisto on valittu, voidaan suunnitella ja toteuttaa itse esitys. Tämä voi sisältää esityksen rakenteen suunnittelun, sisällön tuottamisen, mediamateriaalien (kuten kuvien, videoiden ja äänien) luomisen ja sisällyttämisen, sekä tarvittavien asetusten ja konfiguraatioiden tekemisen.
  • Testaus ja virheiden korjaus: Esitystekniikan toteutusprosessiin voi kuulua myös testausvaihe, jossa varmistetaan, että kaikki toimii suunnitellusti ja mahdolliset virheet korjataan ennen varsinaista käyttöönottoa.
  • AV-tekniikan käyttö: Kun av-tekniikka on suunniteltu, toteutettu ja testattu, voidaan se ottaa käyttöön. 

On huomioitava, että esitystekniikan toteutusprosessi voi vaihdella eri tilanteissa ja teknologian käytössä, ja se voi sisältää muita vaiheita tai yksityiskohtia riippuen esityksen luonteesta ja laajuudesta. Pankkien ja vakuutusyhtiöiden av-tekniikan suunnittelussa ja toteutuksessa tulee ottaa huomioon myös tietoturva-asiat. Ota yhteyttä kun haluat saada asiantuntevan ja osaavan av-kumppanin toimitilojen esitystekniikka toteuttajaksi.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi