Tuotteet

SAMSUNG 13" QB13R-T FHD 300 NITS 16/7 SOC WIFI kosketusnäyttö

SAMSUNG 13" QB13R-T FHD 300 NITS 16/7 SOC WIFI kosketusnäyttö

LH13QBRTBGCXEN

Samsungin pieni QB13R-T-kosketusnäyttö tarjoaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia myymälässä ja auttaa lisäämään asiakkaiden kiinnostusta.

Ammattimaiseen käyttöön suunnitellun näytön sisällön hallinta on tehokasta ja se toimii luotettavasti yritysten erilaisissa käyttösovelluksissa.

QB13R-T-näyttö on käyttäjäystävällinen kapasitiivisten kosketustoimintojensa ansiosta. Kymmenen kosketuspisteen multi-touch-toimivuus ja nopea vasteaika tekevät käytöstä helppoa. Asiakkaat voivat etsiä haluamaansa tietoa ja sisältö voi auttaa tukemaan asiakaskokemusta ja ostoksien tekoa.

Näyttö tukee 1920x1080 FHD -tarkkuutta, joten sisältö näkyy selkeänä ja helposti luettavana. Heijastamaton paneeli parantaa kuvaa entisestään, sillä kuva näkyy selkeästi kaikenlaisissa valaistusoloissa. Innovatiiviset toiminnot ovat käytettävissä luotettavasti 16 tuntia vuorokaudessa, joten näyttö sopii ammattimaiseen käyttöön.

Kompakti ja ohut muotoilu varmistaa, että QB13R-T käyttää tilan tehokkaasti hyväkseen ahtaissakin paikoissa. Näyttö sopii ohuen muotoilunsa ansiosta sekä seinälle asennettavaksi että jalustalle. Liitännät, sisällön toisto ja laitteen hallinta onnistuvat helposti.

Näytön sisäinen MagicINFO S Player ja TIZEN-käyttöjärjestelmä varmistavat tehokkaan ja saumattoman toiston QB13R-T:llä ilman erillistä mediasoitinta. SSSP antaa myös mahdollisuuden helppoon sisällön tuottamiseen ja varmistaa yhteensopivuuden erilaisten verkkoformaattien kanssa.

Tehokas Knox-tietoturva tarjoaa luotettavaa kolmitasoista tietoturvaa. Se suojaa varmasti sovelluksen, toiminta-alustan ja käyttöjärjestelmän tasolla, estäen ulkopuolisten pääsyn sisältöön ja laitteisiin. Lisäksi verkko- ja USB-liitäntöjen kauko-ohjaus ehkäisee luvattoman käytön.

Kukin näyttö saa IR-signaalit suoraan näyttöpaneeliin, joten kauko-ohjaus on helppoa ja kätevää kaikenlaisilla asennuksilla. Kun näyttö on asennettuna, se ei vaadi IR-vastaanottimen lisäjohtoja. Sisäinen Wi-Fi mahdollistaa näytön ja sisällön langattoman kauko-ohjauksen.

QB13R-T-malli on sähkömagneettisen säteilyn osalta EMC Class B -vaatimusten mukainen. Siten se vastaa tiukkoja turvallisuus- ja luotettavuusstandardeja. Lisäksi IP5x-luokitus takaa kestävän toiminnan pölyisissäkin olosuhteissa.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi