Tuotteet

Dante AVIO AES3 ADP-AES3-AU-2X2

Dante AVIO AES3 ADP-AES3-AU-2X2

ADP-AES3-AU-2X2

Dante AVIO AE3 on äänirajapinta-adapteri, joka mahdollistaa analogisen äänen liittämisen Dante-verkkoon tai Dante-verkon analogisen äänen liittämisen. Tämä laite toimii analogisena-digitaalisena ja digitaalisena-analogisena muuntimena Dante-audioverkossa.

AVIO AE3:lla voit liittää analogisia äänilähteitä ja -kohdelaitteita Dante-verkkoon tai päinvastoin. Voit esimerkiksi liittää perinteisiä analogisia mikrofoneja, instrumentteja tai äänentoistolaitteita Dante-verkkoon tai muuntaa Dante-verkosta tulevan digitaalisen äänen analogiseksi signaaliksi liitettäväksi perinteisiin äänilaitteisiin.

Laite tarjoaa Dante-portin ja analogiset liitännät, kuten XLR-liittimet, joka mahdollistavat helpon integroinnin analogisen ja digitaalisen äänen välillä. AVIO AE3 tukee myös Dante-verkon etäohjausta, joka mahdollistaa parametrien hallinnan ja säädöt Dante-verkon kautta.

AVIO AE3 tarjoaa joustavuutta äänen integroinnissa ja liittämisessä Dante-verkkoon. Sitä voidaan käyttää erilaisissa äänentoistosovelluksissa, kuten live-esityksissä, studioympäristöissä tai kiinteissä äänijärjestelmissä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi