Tuotteet

Dante AVIO analog output ADP-DAO-AU-0X2

Dante AVIO analog output ADP-DAO-AU-0X2

ADP-DAO-AU-0X2

Dante ADP-DAO-AU-0X2 on äänirajapinta-adapteri, joka mahdollistaa analogisen äänen muuntamisen Dante-verkkoon tai Dante-verkon analogisen äänen muuntamisen. Tämä laite toimii digitaalisena-analogisena ja analogisena-digitaalisena muuntimena Dante-audioverkossa.

ADP-DAO-AU-0X2:lla voit liittää analogisia äänilähteitä ja -kohdelaitteita Dante-verkkoon tai päinvastoin. Voit esimerkiksi liittää perinteisiä analogisia äänentoistolaitteita, kuten vahvistimia tai kaiuttimia, Dante-verkkoon tai muuntaa Dante-verkosta tulevan digitaalisen äänen analogiseksi signaaliksi liitettäväksi perinteisiin äänilaitteisiin.

Adapteri myös mahdollistaa myös Dante-verkosta etäohjauksen, joka mahdollistaa parametrien hallinnan ja säädöt Dante-verkon kautta.

ADP-DAO-AU-0X2 tarjoaa joustavuutta äänen integroinnissa ja liittämisessä Dante-verkkoon. Sitä voidaan käyttää erilaisissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa äänentoistosovelluksissa, kuten livetilanteissa, studiotyössä tai kiinteiden äänijärjestelmien asennuksissa. Tuotetta on saatavilla joko 1- tai 2-kanavaisena versiona.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi