Tuotteet

Dante AVIO Bluetooth ADP-BT-AU-2X1

Dante AVIO Bluetooth ADP-BT-AU-2X1

ADP-BT-AU-2X1

Dante AVIO Bluetooth on äänirajapinta, joka mahdollistaa langattoman Bluetooth-yhteyden luomisen Dante-verkkoon. Dante AVIO Bluetooth -laitteella voit yhdistää Bluetooth-laitteet, kuten älypuhelimet tai tietokoneet, Dante-verkkoon ilman fyysistä kaapelia.

Tämä kätevä laite tarjoaa langattoman vapauden äänen lähettämisessä ja vastaanottamisessa Dante-verkon kautta. Voit esimerkiksi striimata musiikkia älypuhelimestasi tai kuunnella äänitiedostoja tietokoneeltasi Dante-verkon kautta ilman johtoja.

Dante AVIO Bluetooth -laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin ja -lähetin. Se tukee Bluetooth 5.0 -standardia, mikä takaa korkean äänenlaadun ja vakauden langattomassa yhteydessä.

Laitteen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa. Liitä Dante AVIO Bluetooth -laitteen Dante-porttiin, joka voi olla esimerkiksi Dante-verkkokytkimessä tai -äänirajapinnassa. Kun laite on kytketty, voit yhdistää Bluetooth-laitteen suoraan Dante-verkkoon ja aloittaa äänen lähettämisen ja vastaanottamisen.

Dante AVIO Bluetooth tarjoaa erinomaisen lisäominaisuuden Dante-verkkoon integroituvien langattomien äänisovellusten ja -laitteiden käyttäjille. Se tarjoaa joustavuutta ja helppoutta langattoman äänen siirrossa ammattikäyttöön tarkoitetussa audioverkossa.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi