Tuotteet

AVer M15-13M dokumenttikamera

AVer M15-13M dokumenttikamera

AVer M15-13M / W125639819

AVer M15-13M on kannettava dokumenttikamera, joka on suunniteltu erityisesti opetus- ja kokouskäyttöön. Laite on kompaktin kokoinen ja helposti siirrettävä.

AVer M15-13M on kompakti laite, joka voi tallentaa reaaliaikaisen kuvan ja videon dokumenteista, esityksistä, esineistä ja 3D-objekteista ja näyttää ne suurella resoluutiolla tietokoneen, projektin tai TV:n kautta.

AVer M15-13M:ssä on 13 megapikselin kamera, joka tarjoaa korkealaatuiset kuvat ja terävän videon. Se pystyy tallentamaan 30 kuvaa sekunnissa ja siinä on 8x optinen zoom, joka mahdollistaa lähikuvien ottamisen pienistä yksityiskohdista. Laite tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten HDMI, VGA, USB ja langaton verkkoyhteys, joten se voidaan helposti yhdistää erilaisiin näyttölaitteisiin.

AVer M15-13M:ssä on myös sisäänrakennettu LED-valo, joka valaisee dokumentit selkeästi myös heikossa valaistuksessa. Laite on helppo käyttää ja sillä on monipuoliset säätömahdollisuudet, kuten kääntyvä kamera, varsi ja jalusta, jotka mahdollistavat joustavan kuvakulman säätämisen ja helpottavat käyttöä erilaisissa ympäristöissä.

AVer M15-13M on kätevä ja kannettava vaihtoehto dokumenttien ja esineiden esittämiseen luokkahuoneessa, kokoustilassa tai muissa ammatillisissa yhteyksissä, joissa tarvitaan selkeää ja korkealaatuista kuvaa.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi