Tuotteet

Optoma DC450 dokumenttikamera

Optoma DC450 dokumenttikamera

Optoma DC450

Optoma DC450:n avulla yksinkertaisesti asetat kuvattavat kameran alle, liität sen projektoriin ja näytät näin kaiken suurella näytöllä tai kankaalla.

Optoma DC450 on kannettava dokumenttikamera, joka on suunniteltu erityisesti koulutus- ja yrityskäyttöön. Se on laite, joka voi tallentaa reaaliaikaisen kuvan ja videon dokumenteista, esityksistä, esineistä ja 3D-objekteista ja näyttää ne suurella resoluutiolla tietokoneen, projektin tai näytön kautta.

Optoma DC450:ssä on 8 megapikselin kamera, joka tarjoaa teräviä kuvia ja tarkkaa videota. Se pystyy tallentamaan 30 kuvaa sekunnissa ja siinä on 16x digitaalinen zoom, joka mahdollistaa lähikuvien ottamisen pienistä yksityiskohdista. Laite tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten HDMI, VGA, USB ja langaton verkkoyhteys, joten se voidaan helposti yhdistää erilaisiin näyttölaitteisiin.

Optoma DC450:ssä on myös sisäänrakennettu LED-valo, joka valaisee dokumentit selkeästi myös heikossa valaistuksessa. Lisäksi laitteessa on kääntyvä kamera ja varsi, joka mahdollistaa joustavan kuvakulman säätämisen ja helpottaa käyttöä erilaisissa ympäristöissä.

Optoma DC450 on helppo käyttää ja kuljettaa, ja se soveltuu erinomaisesti opetuskäyttöön, esityksiin, koulutukseen, kokouksiin ja muihin tilanteisiin, joissa dokumenttien tai esineiden näyttäminen suuremmalla näytöllä on tarpeen.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi