Tuotteet

Genelec 4436A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4436A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4436A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4436A on riippuva Smart IP -asennuskaiutin, joka on suunniteltu erityisesti avointen ja korkeiden tilojen AV-asennuksiin. Tämä kaiutin tarjoaa hienovaraista estetiikkaa yhdistettynä korkealaatuiseen äänentoistoon, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan tyylikkäisiin tiloihin.

Genelec 4436A:n muotoilu on suunniteltu huomioiden tilojen avoimuus ja korkeus. Se sopii täydellisesti esimerkiksi auloihin, auditorioihin tai muuhun vastaavaan ympäristöön, missä äänentoiston on oltava tehokasta ja huomaamatonta.

Kaiutin on valmistettu kestävästä teräskuoresta, joka lisää sen luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä. Tämä tekee siitä sopivan valinnan premium-AV-asennuksiin, joissa laadukas suorituskyky ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Kaiutin on saatavilla mustana tai valkoisena, joten voit valita värin, joka sopii parhaiten tilan sisustukseen ja tyyliin.

Genelec 4436A tarjoaa korkealaatuista ääntä, joka täyttää avoimet ja korkeat tilat tasaisella ja selkeällä äänentoistolla. Kaiutin pystyy täyttämään tilan laajalla äänikentällä ja tarjoamaan erinomaisen äänentoiston niin musiikin kuunteluun kuin puheen selkeyteenkin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Genelec 4436A on riippuva Smart IP -asennuskaiutin, joka on suunniteltu erityisesti avointen ja korkeiden tilojen AV-asennuksiin. Sen tyylikäs muotoilu yhdistettynä korkealaatuiseen äänentoistoon tarjoaa hienovaraista estetiikkaa. Teräskuorinen rakenne tekee siitä kestävän valinnan premium-AV-asennuksiin, ja saatavilla olevat värit mahdollistavat sopivan valinnan tilan sisustuksen mukaan. Tämä kaiutin tarjoaa korkealaatuista ääntä ja täyttää avoimet tilat tasaisella ja selkeällä äänentoistolla.

SPL

104 dB

Vahvistimen teho

50 W Basso (Class D) + 50 W Diskantti (Class D)

Taajuusvaste

62 Hz - 39 kHz (-6 dB)

Taajuusvasteen tarkkuus

± 2.5 dB (70 Hz - 20 kHz)

Kaiutinelementtien mitat

130mm Woofer + 19mm Tweeter

Mitat

H 237 x W 294 x D 0 mm

Paino

5.3 kg / 11.7 lb

Liitännät

1 x RJ45 AES67 / Dante Sisääntulo

1 x Euroblock Analoginen Sisääntulo

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi