Tuotteet

Genelec 4435A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4435A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4435A Smart IP Asennuskaiutin

Genelec 4435A on korkealaatuinen kattoon asennettava kaiutin, joka täydentää Smart IP -tuoteperhettä ja tekee siitä entistä skaalautuvamman. Tämä kaiutinratkaisu on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan äänenlaatua samalla kun se integroituu saumattomasti ympäristöön.

Genelecin 4435A:n kattoon upotettava muotoilu tekee siitä huomaamattoman osan tilaa, mikä sopii erinomaisesti premium-AV-asennuksiin. Kaiutin on suunniteltu kestämään pitkäikäisyyttä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkän aikavälin käytössä.

Tämä kaiutin sisältää myös helposti asennettavan pyöreän tai neliönmuotoisen suojaverkon, joka on saatavana mustana tai valkoisena. Suojaverkon avulla voit integroida kaiuttimen saumattomasti ympäröivään sisustukseen ja valita sopivan värin, joka sopii parhaiten tilan tyyliin.

Genelec 4435A tarjoaa korkealaatuista ääntä ja erinomaista suorituskykyä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin äänentoistoasennuksiin. Sen avulla voit luoda immersiivisen ääniympäristön, joka täyttää tilan tasaisella ja tarkalla äänentoistolla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Genelec 4435A on korkealaatuinen, kattoon asennettava kaiutin, joka laajentaa Smart IP -tuoteperhettä. Sen huomaamaton ja kestävä muotoilu sopii pitkäikäisiin premium-AV-asennuksiin. Kaiuttimen mukana toimitetaan helposti asennettava suojaverkko, joka on saatavana eri muodoissa ja väreissä. Tämä kaiutin tarjoaa korkealaatuista ääntä ja täydellisen integraation ympäristöön, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin tiloihin.

SPL

104 dB

Vahvistimen teho

50 W Basso (Class D) + 50 W Diskantti (Class D)

Taajuusvaste

58 Hz - 39 kHz (-6 dB)

Taajuusvasteen tarkkuus

± 2.5 dB (70 Hz - 20 kHz)

Kaiutinelementtien mitat

130mm Woofer + 19mm Tweeter

Mitat

H 0 x W 288 x D 165 mm

Paino

3.5 kg / 7.7 lb

Liitännät

1 x RJ45 AES67 / Dante Sisääntulo

1 x Euroblock Analoginen Sisääntulo

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi