Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lan Finland Oy Genelec Smart IP kaiuttimien myyjäksi

31.05.2023

AV-Lan Finland Oy:n henkilökunta on käynyt Genelec Smart IP -koulutuksen. AV-Lanilla on jo entuudestaan vahva osaaminen Dante-protokollan alueella ja näin ollen täyttää Genelecin vaatimukset jälleenmyyjänä. Dante on äänen ja median verkkoprotokolla, jota käytetään monissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa digitaalisissa äänijärjestelmissä.

Nyt kun AV-Lanilla on Dante-osaamista ja henkilökunta on käynyt Genelec Smart IP -koulutuksen, yritys pystyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita äänentoistoratkaisuja, jotka hyödyntävät Genelec Smart IP -teknologiaa. Tällä tavoin AV-Lan Finland Oy voi tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen äänenlaadun ja äänentoiston hallinnan Genelecin Smart IP- tuotteiden avulla. 

”Genelec Smart IP kaiuttimet mahdollistavat digitaalisen äänensiirron Dante tai AES67 pohjaisina käyttäen yhtä cat-verkkokaapelia. AV-Lanilla on vahva osaaminen Dante ja AES67 audioratkaisuista. Yrityksellämme on myös kokemusta monimutkaisista AV-over-IP toteutuksista, jolloin Genelec ja AV-over-IP yhdistettynä luovat erittäin skaalautuvan ja kilpailukykyisen kokonaisuuden jonka voimme tarjota asiakkaillemme.”

-Jani Kittilä

Ota yhteyttä AV-Lan Finland Oy:hyn saadaksesi tarkempaa tietoa palveluistamme ja Genelec-tuotteiden saatavuudesta.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi