Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lan Finland Oy ja Lightware yhteistyöhön

10.06.2024

AV-Lan ja Lightware yhteistyöhön

AV-Lan ja Lightware aloittivat yhteistyön. AV-Lan maahantuo Lightwaren tuotteet suoraan valmistajalta. Suora yhteys valmistajaan varmistaa tuotetuen saamisen nopeasti ja helposti.

Lightwaren valikoimiin kuuluvat monipuoliset av-matriisit, signaalin reititys laitteet, AV over IP laitteet, muuntimet, skaalaimet ja sekä korkealaatuiset av-kaapelit.

Lightware tuotteet ovat yhteensopivia mm. Barco Clickshare, Cisco, Microsoft Teams Rooms, Poly, Q-Sys, Sennheiser, Yamaha ja Yealink tuotteiden kanssa.

AV-Lanilla on vahva osaaminen ja kokemus erilaisten tuotemerkkien yhdistämisestä av-toteutuksissa, joten nyt voimme tarjota asiakkaillemme sopivat Lightware-tuotekokonaisuudet.

Lightware Visual Engineering on unkarilainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa ammattimaisia videomuunnos-, signaalinreititys- ja signaalinkäsittelyratkaisuja. Yrityksen tuotteet ovat suosittuja erityisesti AV-tekniikassa (audiovisuaalisessa toteutuksissa), ja niitä käytetään laajasti esimerkiksi konferenssikeskuksissa, auditoriossa, ohjaamoissa, yliopistoissa ja monissa muissa ympäristöissä, joissa tarvitaan korkealaatuista signaalinkäsittelyä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Budapestissa, Unkarissa, ja sillä on laaja jälleenmyyjä- ja tukiverkosto ympäri maailmaa. Lightware tunnetaan korkeasta laadusta ja luotettavuudesta sekä innovatiivisista ratkaisuistaan, jotka vastaavat monenlaisten ammattikäyttäjien tarpeisiin.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi