Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lan Finland Oy on solminut kumppanuus- ja yhteistyösopimuksen Ostosikkuna Oy:n kanssa.

16.09.2022

Älykalvot ovat nousseet nopeasti modernien neuvottelutilojen suunnittelijoiden suosioon. Sonte älykalvot toimivan uniikilla patentoidulla tavalla, joka varmistaa tuotteille pitkän käyttöiän sekä käyttövarmuuden. Kalvoilla on myös nykyajan vaadittavat standardit ja sertifikaatit. Takuu Sonte älykalvoilla on 3 vuotta.

”Sonte älykalvot tukevat yrityksemme kasvustrategiaa ja sopivat hyvin portfolioomme” – toteaa AV-Lanin toimitusjohtaja Jani Kittilä. AV-Lanin asiakaskunta koostuu PK-alan yrityksistä ja kysyntä älykalvoilla on ollut suurta. AV-Lanin asiakaskunnassa on ollut paljon kiinnostusta älykalvoille lähinnä niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Tärkeissä palavereissa lasiseinän takana olevan tilan saa helposti katseilta suojaan, jolloin mitään arkaluontoista ei pääse näkymään ulkopuolisille. Tämä myös lisää tietoturvaa.

Älykalvoille voidaan myös tarvittaessa heijastaa materiaalia projektorilla. Tämä vaatii tilalta tiettyjä ominaisuuksia lähinnä valon ja valaistuksen suhteen. Asiakaskohteet alkavat yleensä kartoituksella, jossa kartoitetaan nykyinen av-laitteisto vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tämän lisäksi mahdolliset sähkötyöt tarkennetaan vastaamaan tilan av-tekniikkaa ja älykalvojen käyttöä. Kun av-tekniikka ja älykalvot ovat asiakkaan puolesta hyväksytty kartoituksella, niin seuraavaksi kalusteiden kartoitus tulee mukaan. Huomioitavaa on myös se, että AV-Lan voi tehdä koko tilan käytön helpoksi kosketusnäytöltä ohjattuna. Kosketusnäytöltä voidaan ohjata koko tilan av-laitteiden käynnistykset/sammutukset, valojen hallinta sekä älykalvojen toiminta. Kaikki yhdestä paikasta käyttäjäystävällisesti.

AV-Lan Finland Oy on esitystekniikan kokonaistoimittaja, jonka toimialueena on koko Suomi. AV-Lan toimittaa kokonaistoimituksena esitystekniikan lisäksi neuvotteluhuoneisiin kalusteet, sähkötyöt ja nyt Sonte älykalvot. AV-Lan tarjoaa näin asiakkailleen kokonaisvaltaisen toimituksen niin pieniin kuin suuriin esitysteknisiin ratkaisuihin yhdestä paikasta.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi