Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lan toteutti kevyen av-matriisin nyt myös kuitulinjojen avulla

07.11.2023

AV-Lan toteutti liikuntahalliin kevyen ip-matriisin 

Projektin taustoista: Asiakkaalla oli tarve saada kolmiosaiseen liikuntahalliin av-matriisi ja oli viisi kuvalähdettä ja näyttöjä noin kaksi kymmentä. Ohjaus toteutettiin käyttövarmalla PC-ohjelmalla, lan-kaapeli oli kytketty PC:n ja ohjauskytkimen väliin jolla varmistettiin järjestelmän toimintavarmuus jokaisessa tilanteessa. Ohjauksia voidaan toteuttaa tarvittaessa monella tavalla, kuten esimerkiksi langattomasti tabletilla tai kosketusnäytöltä. 

Käytetyt laitteet:

Cisco CBS- 16 porttinen poe-kytkin x 2

Cisco CBS - 24 porttinen poe-kytkin x 1

Cisco yhteensopivat kuituparit x 2

AVLan lähetin x 5

AVLan vastaanotin x 20

Ohjaus: Windows10 ohjelmisto (räätälöity asiakkaan tarpeisiin)

AV matriisi mahdollistaa useiden videoiden samanaikaisen hallinnan ja järjestämisen yhdessä keskitetyssä käyttöliittymässä. Tässä projektissa käytimme AVLan lähettimiä ja vastaanottimia, joita voidaan tarpeen mukaan lisätä myös jälkikäteen järjestelmään. Tämä ominaisuus tekee av matriisin hallinnasta skaalautuvaa, joustavaa ja tehokasta, aina käyttäjän ehdoilla. Projektin edetessä näyttömäärä lisääntyi alkuperäisestä mutta se ei haitannut, koska kytkimissä oli varuiksi jätetty tyhjiä portteja laajennuksia varten.

AV matriisin avulla käyttäjät voivat näyttää mitä vain lähdettä yksilöidysti valitulle näytölle, jotka herättävät katsojien mielenkiinnon ja sitoutumisen. AV matriisi on kustannustehokas tapa esittää markkinointimateriaalia ja auttaa kasvattamaan myyntiä sekä parantamaan brändin näkyvyyttä, juuri siellä missä haluat.  Asiakkaalle av matriisi näyttäytyy helposti käyttöönotettavalta ja skaalautuvalta ratkaisulta sekä ohjauksien puolesta käyttövarmalta.

AV-Lan on apunasi kun haluat toteuttaa monimutkaisia av over ip toteutuksia niin olemassa olevissa verkkoinfrastruktuureissa kuin uusissa toteutettavissa projekteissa.

 

 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi