Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lan vahvistaa osaamistaan esitystekniikan toimijana

12.05.2023

Kalle Ermilä on suorittanut Helvar Designer 5 kurssin, joka mahdollistaa Dali-ohjelmoinnit av-ohjelmointien yhteydessä. Kallella on entuudestaan sertifikaatit Extron ja Kramer av-ohjelmointiin.

Helvar DALI on Helvarin valonohjausjärjestelmä, joka perustuu DALI-tekniikkaan. DALI on lyhenne sanoista "Digital Addressable Lighting Interface" ja se on digitaalinen valonohjausstandardi, joka mahdollistaa erittäin tarkan ja monipuolisen valonohjauksen.

Helvar DALI -järjestelmä koostuu DALI-ohjaimesta, DALI-liittimistä, DALI-valaisimista ja tarvittavista ohjelmistoista. Järjestelmä mahdollistaa joustavan ja helpon valonohjauksen, joka soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten toimisto- ja koulutiloihin, hotelleihin, julkisiin tiloihin ja asuintiloihin.

Helvar DALI -järjestelmässä valaisimet voidaan ryhmitellä ja ohjata yksittäin tai ryhmittäin, mikä mahdollistaa valaistuksen muokkaamisen eri tilanteisiin sopivaksi. Lisäksi Helvar DALI -järjestelmässä on mahdollista ohjata valaistusta esimerkiksi aikaperusteisesti tai päivänvalon määrän perusteella, mikä auttaa säästämään energiaa ja parantamaan käyttömukavuutta.

Helvar DALI -järjestelmä on myös erittäin helppo integroida muihin järjestelmiin, kuten rakennusautomaatiojärjestelmiin, ja se tarjoaa käyttäjälle monipuoliset mahdollisuudet valonohjauksen hallintaan.

Ota yhteyttä kun tarve on saada joko Dali-ohjelmoitsijaa tai AV-Dali ohjelmointia yhdenaikaisesti ohjauksen toteutukseen. Lisätiedot: Kalle Ermilä kalle.ermila@av-lan.fi. 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi