Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

AV-Lanin AV-asennusverkosto lisätty verkkosivuillemme

25.04.2024

AV-asennukset lähes koko Suomessa

AV-asennuksien, eli esitystekniikan asennusverkoston tarve Suomessa on kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Suomessa on useita yrityksiä ja asiantuntijoita, jotka erikoistuvat erilaisten esitystekniikan laitteiden, kuten projektorien, äänentoistolaitteiden ja näyttöjen, asennukseen ja huoltoon. Lisäsimme palveluihimme AV-asennusverkoston.

Suomessa on myös monia tapahtuma- ja kongressikeskuksia, teattereita, auditorioita sekä yritysten kokoustiloja, joissa esitystekniikkaa käytetään päivittäin. Nämä tilat vaativat ammattitaitoista AV-asennusta ja AV-ylläpitoa, jotta teknologia toimii luotettavasti ja saumattomasti erilaisissa tapahtumissa ja esityksissä.

AV-asennusverkostomme tarjoaa kattavasti AV-asennuksien yhteydessä myös AV-tekniikan koulutuksia, Dali-ohjelmointia, AV-kartoituksia ja sähkötöitä. AV-Lan tarjoaa myös AV-ohjelmointia etäkäyttöönotolla tietyille paikkakunnille. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää AV-ohjelmoinnin etäkäyttöönottopalveluista ja mahdollisuuksista.

AV-Lanin vahva AV-teknologiaosaaminen ja ammattitaitoiset AV-asentajat kautta maan ovat hoitaneet useiden toimipisteiden ja neuvottelutilojen esitystekniikan toiminnallisuutta sekä huoltotoimenpiteitä kautta maan. AV-Lan käyttää asennusverkostossaan AV-alan ammattilaisia.

AV-asennuksien verkostosta voit lukea palveluosiostamme täältä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi