Etäneuvottelulaitteista informatiivinen tilaisuus Rotaryklubilla

21.05.2024

Tampere-Lielahden Rotaryklubi sai etäneuvotteluratkaisuista luennon, kun Pirkka AV-Lanilta oli kutsuttu tilaisuuteen puhujaksi. Luento pidettiin 17.5.2024 Tampereen Suomalaisella Klubilla.

Teemana oli nykyaikaiset ja tulevaisuuden esitystekniikkaratkaisut. Pirkan luennolla korostuivat asiakkaiden tarpeet, räätälöidyt konseptit ja pitkän elinkaaren laitevalinnat. Useasti asiakkaille tarjotaan valmiita esitystekniikka konsepteja tai laitepaketteja mutta valitettavan usein nämä eivät palvele käyttäjää. Valmis pakettiratkaisu ei välttämättä ota huomioon käyttäjän tarpeita tai laiteyhdistelmä ei toteuta toivottua pragmatismia eli käytännöllisyyttä.

Esille nousi myös kysymyksiä Teams-rooms ratkaisuista, joista Pirkka avasi kuulijoilleen selkeällä tavalla käytännön esimerkein käyttäjien haitat ja edut.

Rotaryklubin jäsenten kanssa käyty keskustelu av-järjestelmistä oli antoisa ja mielenkiintoinen. AV-Lan kiittää Rotaryklubia mahdollisuudesta olla esittämässä luentoa nykyaikaisista esitystekniikkatoteutuksista.

-Jani Kittilä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi