ISE 2024

28.02.2024

ISE 2024 Barcelona

AV-Lan osallistui toistamiseen esitystekniikka alan ISE 2024 messuille Barcelonassa. AV-Lanilta mukana matkassa olivat Jani, Pirkka ja Kalle. Kaikille kolmelle tämä tapahtuma oli ensimmäinen kerta näillä messuilla. ISE eli Integrated Systems Europe on, ellei suurin niin yksi suurimpia av-alan tapahtumia maailmassa. Tapahtuma alkoi tiistaina 30.1. ja päättyi perjantaina 2.2. klo 16 paikallista aikaa.

Saavuimme tiistai-iltana Barcelonaan ja keskiviikko aamupäivästä alkoi messujen kiertäminen. Olimme jo aikaisemmin sopineet tapaamisia eri laitavalmistajien kanssa, joka omalla tavallaan auttoi saamaan messuista enemmän irti. Kalenterimme ei onneksi ollut liikaa buukattu täyteen vaan saimme myös joitain hetkiä vierailla mielenkiintoisten näytteilleasettajien kojuilla.

Messujen antoisammat tapaamiset olivat yhteistyökumppaneiden tapaamiset, valmiiksi sovittujen laitevalmistajien tapaamiset, joissa esiteltiin uusia tuotteita sekä Kaukoidän OEM-valmistajien tapaamiset kojuilla.

Ensimmäinen sovittu tapaaminen alkoi selkkauksella, kun kalenteriin tehty varaus oli tunnin eri ajassa. Mukava oli katsoa viestiä, että missä ollaan, kun tapaaminen alkoi vartti sitten 😊! Onneksi emme olleet ainoita, joille tuli aikaerosta johtuvia myöhästymisiä.

Mieleenpainuvin uutuus oli liikkuva led-seinä, ei markkinamielessä vaan kooltaan ja näyttävyydeltään. Asiakaskunta tällaiselle seinälle on varmasti rajallinen mutta tiettävästi löytyy tällekin jokunen asiakas. Yksi kysymys tietysti heräsi, että miksi näin iso tapahtuma on vain neljä päivää kun nähtävää on niin paljon?

ISE Barcelona 2024 oli ehdottomasti vierailun arvoinen messutapahtuma. Tulevina vuosina AV-Lan tulee osallistumaan tapahtumaan jonkinlaisella kokoonpanolla mahdollisuuksien mukaan.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi