Viileään lopputulokseen yhteistyöllä - MV-Jäähdytys valitsi AV-Lanin

04.04.2024

Kun Suomen paras huoltoyhtiö alkoi kaipaamaan neuvottelutiloja, oli edessä tiukka pohdinta.
Mistä saada omaa toiminnan laatua parhaiten tukevat AV ratkaisut?


Tarpeesta toimeen

MV-Jäähdytyksen Tampereen toimipisteeseen alettiin rakentamaan laajenusosaa ja sen myötä uusia neuvottelutiloja. Koska neuvottelutila on juuri niin hyvä kuin sen tekniikka, lähetettiin AV puolen tarjouspyyntöjä useammalle asiantuntijataholle.

Asia nousi puheeksi myös jo kolmekymmentä vuotta elektroniikkaa maahantuoneen ja tukkurin toimistaan tunnetun Bat.Powerin kanssa, mistä vinkattiin luotettu paikallinen toimija - AV-Lan Finland. 

Kun kokonaisuus ratkaisee 

MV-Jäähdytyksen Pirkanmaan aluejohtaja Mika Maakeski kertoo kilpailutuksesta seuraavaa;

"Ratkaisun toimittajaksi valittiin AV-Lan, joka valikoitui kilpailijoiden joukosta kokonaispaketillaan. Kriteereinä meillä olivat tietenkin talouspuoli ja toimitusvarmuus. Saadussa tarjouksessa oli järkevän oloinen paketti ja sopiva hinta. Kun huoltokin vielä toimii, saadaan jeesi tarvittaessa läheltä ja nopeastikin.

Heti tarjouspyynnön jälkeen Maakeskille jäi hyvä kuva AV-Lanista, sillä reagointi oli nopeaa, yhteiseen konsensukseen päästiin helposti ja toimittajaan saa aina yhteyden.

Alkumetreiltä mukaan

AV-Lan pääsi suunnittelua ajatellen projektiin mukaan liki täydelliseen hetkeen. Uudet tilat olivat vielä valmistumisvaiheessa ja seinät auki;

"Oltiin järkevällä tavalla ajoissa liikenteessä ja tilanteen tasalla. Kierrettiin tilat porukalla, jonka jälkeen AV-Lanin tekijät vain kävivät keskustelut sekä kalustetoimittajien että sähkömiesten kanssa," kertoo Maakeski.

Kun AV-ratkaisujen johdotukset ja muu päällepäin näkymätön saatiin asentaa jo rakennusvaiheessa jälki oli todella siistiä. Kalusteiden paikalleen saamisen jälkeen päästiin tekemään loput asennustyöt.

Projektin suurimmat huolenaiheetkin aiheuttavat lähinnä hymyilyä - ”Aikatauluun taisi eniten vaikutti se, että kalusteita odoteltiin pidempään kuin AV-Lania. Eniten jännitti mahtuuko näytön kantamaan huoneeseen, mutta kulkuväylä oli todella hyvin mitoitettu - portaikossa ja ovissa jäi nimittäin vielä helposti parikin milliä pelivaraa”, naurahtaa Maakeski.

Jäätävän hyvää AV palvelua 

Kokonaisuus oli vähintääkin hyvä. Toimitus, käyttöönotot ja koulutukset - kaikki meni sujuvasti. Asiat olivat aikataulussa ja kun meillä oli kiire, AV-Lan toimitti. Yllätyksiä ei tullut missään vaiheessa, jälki oli siistiä ja projekti meni loistokkaasti maaliin”, Maakeski kiteyttää.

Saamamme palvelu oli hyvää, nopeaa, rehtiä, reilua ja joustavaa, ilman mitään ylimääräistä.” 

Toimittajan näkökulma

Kysyttäessä AV-Lanin projektipäällikkö Kalle Ermilän ajatuksia toimituksesta, miehen ilme kirkastuu ja puheen hanat aukeavat; ”Tilaajan puolesta todella hyvin hoidettua projekti. Aikataulu oli järkevä ja kun jo työmaavaiheessa ehdittiin tekemään tarkka kartoitus, saatiin kokonaisaikataulu pitämään.Tila on fiksu ja kokonaisuuden kannalta oleellisiin asioihin on todella panostettu. Lopputuloksena paikat näyttävät hienolta ja tiloja on mahtava käyttää. Loppukäyttäjälle näkyy iso, toimiva kokonaisuus.
 

Laitteiksi projektiin hankimme Bat.Powerilta luotettavat ja pitkän elinkaaren tuotteet, kuten näytöiksi valikoituneet Vestelit. Toimitus meni kaikilta puolin hienosti ja jälkihuolto toimii kuten pitää.Tämä todennettiin, kun asennuksen jälkeisessä asiakaskäytössä havaittiin kuvaongelma, joka saatiin ripeästi ohjelmapäivityksellä korjattua”, havainnollistaa Ermilä. 

Ermilä ja Maakeski myhäilevät molemmat lopputulokselle, joka on ilman suurempia hehkutuksiakin todella näyttävä ja toimiva.

Yksinkertainen toimitus ja joustava huoltosopimus olivat juuri sitä mitä me tarvittiin. AV-Lania voin kyllä lämpimästi suositella - ja olenkin jo suositellutkin”, Maakeski vielä toteaa tyytyväisenä.


———————————————————————————————————————————

Asiakas pähkinänkuoressa 

MV-Jäähdytys Oy - Suomen suurin ja paras huoltoyhtiö

MV-Jäähdytys on vuonna 1971 perustettu perheyhtiötaustainen kylmä- ja pakkastiloihin, jäähdytyslaitteistoihin, lämpöpumppuihin, ammattikeittiölaitteisiin ja pesulakoneisiin erikoistunut huolto- ja projektiyhtiö. MV-Jäähdytys palvelee valtakunnallisesti yli 300 henkilön voimin. Tustustu lisää osoitteessa: https://mv-jaahdytys.fi/

 

 

 

 

 

 

Asiakastestimoniaali - MV-Jäähdytys

 

 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi