Tuotteet

Octava AVLan IP-matriisi

Octava AVLan IP-matriisi

Octava AVlan AV IP matriisi

Octava AVLan IP matriisi on markkinoiden kustannustehokkain AV-over-IP videomatriisi. Helposti skaalauttuva ja monia ohjausmahdollisuuksia tukeva järjestelmä on vertaansa vailla.

Octava AVLan videomatriisi, joka on huippuluokan ratkaisu monipuoliseen videonsiirtoon ja signaalinhallintaan. Octava AVLan videomatriisi tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattimaisiin AV-järjestelmiin. Tässä on muutamia syitä, miksi Octava AVLan AV matriisi voi olla ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne:

Joustavuus: Octava AVLan videomatriisi mahdollistaa useiden lähteiden (kuten tietokoneiden, kameroiden, dokumenttikameroiden,  langattoman kuvansiirron, BD-soittimien jne.) ja näyttöjen välisen yhteyden. Voitte helposti ohjata ja vaihtaa lähteitä eri näyttöjen välillä, mikä antaa teille täyden hallinnan videon jakamisessa eri paikoissa. 

Helppokäyttöisyys: Octava AVLan videomatriisi on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Voitte ohjata sitä kätevästi tabletilla, Windows-tietokoneella tai kolmannen osapuolen ohjausjärjestelmillä. Octava AVLan ip-matriisia voit ohjata esimerkiksi Android tai Ipad-tableteilla, Extron/Kramer/Crestron ohjauksella tai millä vain muulla kosketusnäytöllä, joissa on ip-reititykset mahdollisia.

Laadukas video ja äänen toisto: Octava AVLan videomatriisi tukee korkealaatuista videon (4K 30Hz) ja äänen siirtoa. Se tukee monia eri liitäntä formaatteja, kuten HDMI, DisplayPort, DVI ja analoginen ääni. Voitte siis luottaa siihen, että saatte terävän ja selkeän kuvan sekä korkealaatuisen äänen jokaisella näytöllä.

Skaalautuvuus: Octava AVLan videomatriisi on skaalautuva ratkaisu, joka voidaan mukauttaa eri kokoisiin AV-järjestelmiin. Voitte valita eri tulo- ja lähtöporttien määrän, joka parhaiten sopii tarpeisiinne. Voitte myös päivittää ja laajentaa järjestelmää helposti tarpeidenne muuttuessa.

Luotettavuus: Octava AVLan videomatriisi on suunniteltu kestämään ammattikäyttöä, käytämme Ciscon verkko infrastruktuuria joka varmistaa kokonaisuuden toimivuuden. Ciscon kytkimet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja se on testattu tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Voitte luottaa sen luotettavaan suorituskykyyn ja pitkäaikaiseen käyttöön.

AVLan matriisin käyttömahdollisuuksia on monia. Esimerkiksi ravintoloiden videomatrisointi, viestintäjärjestelmien esitykset, opetustilojen kustannustehokas videomatrisointi, mobiilien ratkaisuiden videomatrisointi ja muut vastaavat kohteet joissa tarvitaan kustannustehokasta videokuvamatrisointia. AVLan lähettimet ja vastaanottimet tukevat poe-virtaa, joten nopeuttaa asennusta.

AVLan videomatriisi tukee mm. Feelment ja iDiD-järjestelmiä.

AVLan matriisin toimitus pitää sisällään (tarvittaessa):

  • Ciscon POE-kytkimen ja konfiguroinnin
  • AVLan lähettimet ja vastaanottimet
  • Ohjaukseen tarpeiden mukaan: tabletti + Cisco tukiasema konfiguroituna ja testattuna, Windows PC tai kosketusnäyttö
  • Myynti, asennus, käyttöönotto ja ylläpito

Pyydä tarjous AVLan videomatriisista, tarvitsemme vain käyttökohteen, näyttöjen ja lähteiden määrän, sekä toivotun ohjausjärjestelmän.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi