Tuotteet

HSL suojattu HighSecLabsin KVM extenderi FVFE11PH-M

HSL suojattu HighSecLabsin KVM extenderi FVFE11PH-M

FVFE11PH-M

HSL suojattu, NIAP-yhteensopiva, KVM-extenderi mahdollistaa tietokoneen video- ja näppäimistö/hiiri-signaalien turvallisen yksisuuntaisen ja suodatetun laajennuksen pitkille etäisyyksille, samalla estäen haavoittuvien laitteiden vaarantamasta signaalitien turvallisuutta. DP/HDMI suojattu kuitu extender 10 km.

 

Kuitu - tai kuparikaapelivaihtoehdot mahdollistavat jopa 10 km:n yhteyden lähteen ja konsolin välillä. Valence-korkean suorituskyvyn HDBaseT-tekniikan avulla lähetin- ja vastaanotinyksiköiden välillä ei ole viivettä (zero-latency). DP/HDMI-yhdistetyt liittimet tarjoavat enemmän joustavuutta liitettävissä laitteissa molemmista päistä. Korkealaatuinen video tukee 4K 30Hz -resoluutiota. DP/HDMI-yhdistetty liitin mahdollistaa molempien kaapelityyppien, DisplayPortin ja HDMI:n, liittämisen. Uutta!!! Yhteensopiva NIAP Common Criteria PP4.0 -sertifioinnin kanssa.

HSL yleisesti:

HSL Securen (High-Security Level Secure) käyttö tarjoaa useita etuja tietokoneen video- ja näppäimistö/hiiri-signaalien turvallisessa laajennuksessa pitkille etäisyyksille. Joitakin keskeisiä etuja ovat:

Lisätty tietoturva: HSL Secure on suunniteltu noudattamaan NIAP:n (National Information Assurance Partnership) standardeja, mikä varmistaa korkean tason tietoturvan ja suojan mahdollisia uhkia vastaan. Se estää haavoittuvien laitteiden vaarantamasta verkon tietoturvaa, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi arkaluonteisissa ympäristöissä, joissa tietoturva on ratkaisevan tärkeää.

Yksisuuntainen ja suodatettu laajennus: Järjestelmä mahdollistaa turvallisen yksisuuntaisen laajennuksen, eli tieto kulkee vain yhteen suuntaan, mikä vähentää luvattoman pääsyn signaalitiehen. Lisäksi se tukee suodatettua laajennusta, joka mahdollistaa valikoivan datan siirron ja tehostaa siten tietoturvaa.

Pitkän matkan yhteysmahdollisuus: HSL Secure mahdollistaa jopa 10 km:n etäisyyden laajennuksen lähteen ja konsolin välillä. Tämä toiminnallisuus on hyödyllinen tilanteissa, joissa tietokone tai työasema tulee sijoittaa fyysisesti kauas käyttäjästä, kuten valvomot, teollisuusympäristöt tai turvalliset tietokeskukset.

Viiveetön suorituskyky: Hyödyntämällä Valence-korkean suorituskyvyn HDBaseT-tekniikkaa, järjestelmä saavuttaa viiveettömän toiminnan välittäjä- ja vastaanotinyksiköiden välillä. Tämä tarkoittaa, että video- ja näppäimistö/hiiri-signaalit välittyvät ilman viivettä, tarjoten saumattoman käyttökokemuksen.

Liitettävyysjoustavuus: DP/HDMI-yhdistetyt liittimet tarjoavat joustavuutta erilaisten laitteiden liittämiseen molemmista päistä. Käyttäjät voivat helposti vaihtaa DisplayPort- ja HDMI-kaapeleiden välillä riippuen omista tarpeistaan.

Korkealaatuinen videosupport: HSL Secure tukee korkealaatuista videota 4K 30Hz -resoluutiolla. Tämä takaa terävät ja selkeät visuaaliset esitykset, mikä on tärkeää esimerkiksi videoiden editoinnissa, graafisessa suunnittelussa ja muissa tehtävissä, jotka vaativat tarkkaa visuaalista esitystä.

Noudattaminen ja sertifiointi: Järjestelmä on yhteensopiva NIAP Common Criteria PP4.0 -sertifioinnin kanssa, mikä osoittaa sen täyttävän tiukat tietoturvastandardit ja käyneen läpi perusteellisen testauksen ja arvioinnin.

Kaiken kaikkiaan HSL Secure tarjoaa turvallisen, luotettavan ja tehokkaan ratkaisun tietokoneen video- ja näppäimistö/hiiri-signaalien laajentamiseen pitkille etäisyyksille, samalla säilyttäen korkean tason datan eheyden ja tietoturvan. Se on ihanteellinen valinta organisaatioille ja teollisuudenaloille, jotka asettavat etusijalle tietojen suojauksen ja tarvitsevat turvallisen viestinnän etätyöasemien ja keskusohjausyksiköiden välillä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi