Tuotteet

HSL suojattu HighSecLabsin mini videomatriisi SX22PP-3

HSL suojattu HighSecLabsin mini videomatriisi SX22PP-3

SX22PP-3

HSL:n tarjoama Mini-Matrix KVM-kytkin parantaa tuottavuutta vaativissa monitietokoneympäristöissä, joissa käyttäjien on nähtävä ja vuorovaikutettava kahden tietokoneen kanssa, samalla ylläpitäen korkein tietoturva tietokoneiden ja laitteiden välillä. Suojattu 2 x 2 porttinen DP Video KVM Mini videomatriisi, PP 3.0 tuki.

Ihanteellinen KVM-kytkin kokoushuoneisiin ja ohjauskeskuksiin. Soveltuu parhaiten tilanteisiin, joissa yksi tai kaksi tietokonetta on esitettävä samanaikaisesti useilla näytöillä. Esimerkiksi: - Ohjauskeskuksissa, joissa tietoa kahdesta lähteestä on näytettävä jatkuvasti reaaliajassa. - Kokoushuoneissa, joissa sekä vierailijan että isäntä-tietokoneiden näyttö ja hallinta tapahtuvat samanaikaisesti.

HSL Secure on suunniteltu noudattamaan NIAP:n (National Information Assurance Partnership) standardeja, mikä varmistaa korkean tason tietoturvan ja suojan mahdollisia uhkia vastaan. Se estää haavoittuvien laitteiden vaarantamasta verkon tietoturvaa, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi arkaluonteisissa ympäristöissä, joissa tietoturva on ratkaisevan tärkeää.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi