Tuotteet

HighSecLabs RS232 FT11N-4

HighSecLabs RS232 FT11N-4

FT11N-4

Tietoturvalliset RS232-datasignaali isolaattorit pystyvät vastaanottamaan RS232-käskyn miltä tahansa liitetystä laitteesta ja lähettämään sen yksisuuntaisesti eteenpäin määränpään laitteelle samalla varmistaen, ettei määränpäästä palauteta signaaleja alkuperäiselle laitteelle.

FF11N-4 ja FT11N-4 on erityisesti suunniteltu suojaamaan tilanteita, joissa käskyjä ja seurantatietoa lähetetään kahden muutoin erotetun verkon välillä. SCADA-järjestelmät, järjestelmän synkronointi, ohjauskäskyt ja tietojen jakaminen voidaan kaikki turvallisesti toteuttaa HSL:n RS232-isolaattoriperheen avulla.

RS-232 Data Diode mahdollistaa yksisuuntaisen tiedonsiirron yhden tietokonejärjestelmän sarjaportista toisen sarjaporttiin. Käyttämällä HSL:n turvallista yksisuuntaista datadiodia, on mahdollista lähettää ohjaus- ja seurantakäskyjä sekä tilantietoja kahden turvallisen laitteen välillä. Voit ohjata eri luokituksen omaavia laitteita keskitetysti ja turvallisesti HSL:n RS232-diodea käyttämällä. Konfiguroitava RS232-datadiodi mahdollistaa sääntöjen luomisen käyttämällä säännöllisiä lausekkeita, joiden avulla voidaan suodattaa välitettyä tietoa ja rajoittaa tapahtumien ja käskyjen tyyppejä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi