Tuotteet

HighSecLabs yhden portin galvaninen HDMI video suojain FV11H-MGH

HighSecLabs yhden portin galvaninen HDMI video suojain FV11H-MGH

FV11H-MGH / CPN27644

HSL:n galvaanisten videosuojausten tuoteperhe on suunniteltu käytettäväksi sekä lääketieteellisissä että puolustusratkaisuissa. HSL:n suojaimet estävät haavoittuvuuksia oheislaitteiden ja tietokoneiden välillä, tuoden varmuutta tietoturvaan.

Galvaanisen videosuojaimen tuoteperhe lisää toisen tason turvallisuutta tarjoamalla täydellisen galvaanisen suojauksen tasavirta- ja maavirtojen välillä kahden laitteen välillä.

Galvaaninen suojaus ja lääketieteellisen luokan virtalähde tekevät tuotteesta sopivan eri lääketieteellisiin standardeihin, mikä mahdollistaa sen käytön monenlaisissa lääketieteellisissä sovelluksissa.

Laitteessa on myös Medical Grade PS-tason virtalähde.

"Medical Grade PS" suomeksi tarkoittaa "lääketieteellisen luokan virtalähde". Lääketieteellinen luokan virtalähde on erityisesti suunniteltu ja sertifioitu käytettäväksi lääketieteellisissä laitteissa ja sovelluksissa. Tällaiset virtalähteet täyttävät tiukat turvallisuus- ja laatuvaatimukset, jotta ne ovat sopivia käytettäväksi lääketieteellisessä ympäristössä, jossa luotettavuus, turvallisuus ja virheettömyys ovat erityisen tärkeitä. Lääketieteellisen luokan virtalähde takaa, että virtalähde toimii luotettavasti ja turvallisesti potilaiden ja lääketieteellisen henkilöstön käytettävissä olevissa laitteissa.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi