Tuotteet

HighSecLabs yhden portin HDMI video suojain FV11PH-M

HighSecLabs yhden portin HDMI video suojain FV11PH-M

FV11PH-M / CPN19441

FV11PH-M – Tietoturvallinen yhden portin DisplayPort/HDMI-video isolaattori.Turvallinen isolaattori estää haavoittuvien oheislaitteiden välityksen kompromissin ja turvallisten tietokoneiden välillä varmistaen, että video ja ääni siirtyvät vain yhteen suuntaan. Estämällä suora pääsy isäntä-tietokoneesta oheislaitteille, turvallinen isolaattori poistaa tietovuodot.

Tietoturvallinen isolaattori on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman korkean tason tietokoneiden ja oheislaitteiden eristys, kuten hallituksen virastot, sotilasorganisaatiot, rahoituslaitokset ja vastaavat turvallisuuskriittiset asiakkaat vaativat.

Isolaattori sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa haavoittuvat oheislaitteet tai tietokoneet voivat aiheuttaa turvallisuusuhkan. Esimerkiksi turvallisessa kokoushuoneessa, kun valvomaton (ei-turvallinen) vierastietokone on kytkettävä projektoreihin, jotka jaetaan luokitellun tietokoneen kanssa. Eristämällä luokiteltu tietokone projektoreista turvallinen isolaattori suojaa luokiteltua tietokonetta tarttumasta vierastietokoneesta mahdollisesti saastuneiden projektoreiden haavoittuvuuksien kautta.

Kaksisuuntaisen viestinnän estämiseksi EDID-kanavan kautta on otettu käyttöön useita mekanismeja, joilla suojataan EDID-transaktioita:

EDID luetaan näytöstä vasta, kun käyttäjä painaa EDID Capture -painiketta. Tämä estää jatkuvan EDID-muunnoksen näytön ja lähteen välillä. EDID-tiedot tarkastetaan, jotta vain lailliset tiedot välittyvät näytön ja lähteen välillä. Isolaattoria käytetään puskurina, joka suojaa mahdollisesti haitallisen datan välittymisen EDID-kanavan kautta. EDID-tiedot rajoitetaan perusasioihin. Sen sijaan, että välitettäisiin koko EDID ja MCCS, HSL:n isolaattorit rajoittavat EDID:n minimiin tarvittavaan, jotta välitettävät EDID-tiedot rajataan.

Lisäksi äänen annetaan kulkea vain yhteen suuntaan tietokoneesta kaiuttimille, mikä suojaa salakuunteluyrityksiltä ja estää tunkeutujia kompromisoimasta tietokoneen turvallisuutta ja muuntamasta ääniliitäntää (kuulokkeet/kaiutin) mikrofoniliitännäksi. Upotettu digitaalinen ääni HDMI/DP:n kautta suojataan myös yksisuuntaisen videonsiirron ansiosta.

Kuinka se toimii?

Kytke tietokoneen näyttö ja ääniliitännät isolaattoriin. Kytke isolaattori näyttöön ja ääniohjaimiin. Tietokone ja oheislaitteet ovat täysin eristettyjä toisistaan. Käyttäjä voi turvallisesti käyttää oheislaitteita.

EDID Capture -toiminto: Ennen isolaattorin käyttöä suorita yksittäinen EDID Capture -toiminto. Tämä estää mahdollisen haitallisen datan jatkuvan siirtymisen näytöltä tietokoneelle, joka voisi tartuttaa tietokoneen, aiheuttaa tietovuotoja jne.

Valmistelu:

Liitä tietokone ja kaikki oheislaitteet yksikköön. Varmista, että tietokone, näyttö ja yksikkö ovat päällä.

EDID Capture -toiminnon suorittaminen:

Paina EDID LOCK -painiketta lyhyesti – alle yhden sekunnin ajan. Aluksi EDID-merkkivalo vilkkuu muutaman sekunnin ajan ja sitten palaa jatkuvasti. Jos EDID-merkkivalo ei syty, toista toimenpide. Varoitus: Pitkään painettuna EDID LOCK -painike voi lähettää yksikön ei-toivottuun silmukkaan. Jos näin käy, käynnistä yksikkö uudelleen ja toista toimenpide.

Käynnistä yksikkö uudelleen. Huom: Toimenpide on suoritettava uusissa asennuksissa ja kun vaihdetaan näyttöä.

Uutta!!! Tukee NIAP Common Criteria PP4.0 -sertifikaattia.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi