Tuotteet

Evoko Liso Room Manager 8" ERM2001

Evoko Liso Room Manager 8" ERM2001

ERM2001

Tekee kokouksista entistä sujuvampia. Vuodesta 2010 lähtien Evoko Room Manager on poistanut huonevarausten vaivan. Tämä oli alkuperäinen kosketusnäyttöratkaisu kaikkiin kokoushuoneisiisi. AV-Lan myy, asentaa ja ylläpitää Evoko Room-laitteet kaikkialla Suomessa.

Kuvaus

Liso Room Manager 8" capasitive touch, Ethernet, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, PoE, 200 x 200 x 25mm, 1.3kg

Tekee kokouksista entistä sujuvampia
Olemme jälleen kerran ylpeitä voidessamme mullistaa tapaamisesi. Vuodesta 2010 lähtien Evoko Room Manager on poistanut huonevarausten vaivan. Tämä oli alkuperäinen kosketusnäyttöratkaisu kaikkiin kokoushuoneisiisi. Ei enää kaksoisvarauksia, hämmennystä ja keskeytettyjä kokouksia. Nyt lanseeraamme seuraavan sukupolven huonepäällikön: Evoko Lison. Vielä kirkkaampi ja ihanampi katsoa, usko tai älä. Sama tehtävä kuin koskaan – varmistaa, että kaikkia kokoushuoneita käytetään todella tehokkaasti.

Valoisa ja hyödyllinen
Evoko Liso tekee varaamisesta helpompaa kuin koskaan huoneeseen digitaalisella suosikkikalenterillasi tai suoraan näytölle sormenpäälläsi. Nyt viemme intuitiivisen käyttöliittymän aivan uudelle tasolle. Kaikki tiedot esitetään tyylikkäästi näytöllä ja se itse asiassa muuttaa näytön tietoja, kun joku kävelee sen luo ja näyttää aina tärkeimmät tiedot. Varaa, lopeta tai pidennä kokous suoraan kellosta tai käytä kalenteria etsiäksesi muita huoneita saatavuuden, koon ja varustelun perusteella.

Vihreän ja punaisen valon auran ansiosta näet yhdellä silmäyksellä, jos onko huone vapaa vai ei. Ei enää hämmennystä tai kaksinkertaisia varauksia.

Analyyttinen ja tehokas
Evoko Liso antaa sinulle täydellisen käsityksen organisaatiosi kokoustavoista resurssien todella optimoimiseksi. Saat päätöksentekotukea, joka todella leikkaa kustannuksia analysoimalla tilastoja verkkopohjaisessa Evoko Homessa – nyt kattavampana kuin koskaan. Varmista, että käytät täydellistä tilaa jokaiseen tapaamiseen. Evoko Home tarjoaa myös kattavat useiden toimipisteiden hallintamahdollisuudet, joissa on käyttöoikeuksien valvonta ja yksiköiden reaaliaikainen valvonta. Ei ole koskaan ollut helpompaa avata ovea paljon tehokkaampaan kokouskulttuuriin.

Avoin ja interaktiivinen
Evoko Lison avoin API integroituu sujuvasti muihin kolmannen osapuolen järjestelmiin. Voit esimerkiksi kytkeä AC:n päälle 10 minuuttia ennen kokouksen suunniteltua alkamista. RFID/NFC- ja PIN-tarkistus mahdollistaa helpon tunnistamisen näytöllä tehtyjen varausten yhteydessä ja mahdollisuuden rajoittaa pääsyä tiettyihin huoneisiin tai ryhmiin. Arvostettu sisäänkirjautumistoiminto auttaa vapauttamaan kokoustilaa peruuttamalla varauksia, kun kukaan ei ilmesty paikalle. Onko huoneessa toimimattomia laitteita? Ilmoita siitä vain näytöllä.

Yksinkertainen ja kaunis
Evoko Lisolla on uusi, ohut muotoilu. Se on helppo asentaa ja sitä on todellinen ilo katsella jokaisen kokoushuoneen ulkopuolella. Ei tarvitse opetella ylimääräisiä laajennuksia tai ohjelmistoja. Niin helppoa ja itsestään selvää, että kuka tahansa voi hallita sen ilman aiempaa koulutusta. Kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä vain muutamalla yksinkertaisella kosketuksella. Niin sileä, avulias ja kirkas. Seuraava tapaamisesi on vain sormenpään päässä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi