Tuotteet

Evoko Naso Room Manager ENX1001

Evoko Naso Room Manager ENX1001

ENX1001 / W125920922

ENX1001 Evoko on Evoko-nimisen yrityksen tuote, joka on suunniteltu helpottamaan kokousten hallintaa ja tehostamaan kokousprosessia. AV-Lan myy, asentaa ja ylläpitää Evoko-tuotteet. Kysy tuotteesta lisää.

Evoko ENX1001 on huippuluokan kokoushuoneen varausjärjestelmä, joka auttaa käyttäjiä varaamaan kokoushuoneita helposti ja tehokkaasti.

Evoko ENX1001 on tyylikäs, helppokäyttöinen ja varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tekevät kokousten hallinnasta vaivatonta. Laite on varustettu kosketusnäytöllä, joka näyttää kokoushuoneiden vapaat ja varatut ajat reaaliajassa. Käyttäjät voivat varata kokoushuoneen suoraan laitteen kautta ja järjestelmä vahvistaa varauksen automaattisesti.

Lisäksi ENX1001 Evokossa on useita muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus varata kokoushuoneita etukäteen, peruuttaa varauksia tarvittaessa, näyttää kokouksen osallistujaluetteloita ja tarjota integraatioita muiden kalenterisovellusten kanssa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Evoko ENX1001 on erinomainen ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat tehostaa kokousprosessiaan ja tarjota käyttäjilleen helppokäyttöisen ja tehokkaan tavan hallita kokouksia.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi