Tuotteet

Genelec F Two (B) Aktiivisubwoofer

Genelec F Two (B) Aktiivisubwoofer

Genelec F Two (B)

Genelec F Two (B) on erittäin kompaktin kokoinen aktiivinen alabassokaiutin. Täydellinen valinta G-sarjan aktiivikaiuttimille.

Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu F Two (B) tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laajentaa audiojärjestelmän bassovasteen 27 hertsiin. Haluttua äänilähdettä tai koko kaiutinjärjestelmän toistotasoa on helppo hallita F Two (B) -subwooferiin sisältyvällä langattomalla radiotaajuuskauko-ohjaimella tai optiona hankittavalla langallisella kaukosäätimellä. F Two (B) on myös valmis oppimaan ulkoisen IR-kaukosäätimen toimintoja mikäli halutaan käyttää olemassa olevaa kaukosäädintä subwooferin toimintojen säätämiseen.

F Two (B):ssa on lisäksi integroitu bassonhallinta kahdelle pääkanavalle, joka ohjaa alle 85 hertsin taajuudet alabassokaiuttimeen ja korkeammat taajuudet aktiivisiin pääkaiuttimiin.

Monipuoliset liitännät myös tulevaisuuteen

F Two (B):n monipuoliset liitännät tekevät sen liittämisen audiolähteisiin helpoksi ja sitä voidaan käyttää keskuksena josta valitaan mitä äänilähdettä kuunnellaan. Esimerkiksi TV, Streameri ja muut äänilähteet voidaan helposti kytkeä subwooferin digitaalisiin optiseen ja koaksiaaliseen sekä analogisiin rca ja 3.5mm:n sisääntuloihin.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi